Oana Roman a avut parte de experiențe traumatizante. ”A fost extrem de agresată verbal”

13.09.2020, 10:36
Oana Roman a avut parte de experiențe traumatizante. ”A fost extrem de agresată verbal”
Oana Roman a avut parte de experiențe traumatizante. ”A fost extrem de agresată verbal”

Oana Roman a trecut prin experiențe traumatizante în copilărie. Vedeta a fost victima bullyng-ului.

Oana Roman a mărturisit că a trecut prin momente dificile în copilărie, când a fost victima unor comportamente greu de tolerat din partea celor din jur.

„Eu când am crescut, timp de mai bine de 15 ani, am fost victima unei campanii de bullying publică, oribilă, constantă. Pentru că eram alfel, iar tendinţa celorlalţi copii era de respingere, deoarece nu eram la fel ca ei.

Eu nu voiam să port pampoane, părinţii mei nu aduceau cadouri profesorilor. Din cauza asta am fost extrem de agresată verbal.

Copiii aceia s-au purtat oribil cu mine. 15 ani s-a întâmplat asta, zi de zi. Nu a deranjat pe nimeni, nu a simțit nimeni nevoia să ia vreo măsură, să spună ”gata”, iar eu a trebuit să înghit”, a povestit Oana Roman, potrivit revistei Unica.

Oana Roman a povestit că a fost impresionată de mesajele pe care le-a primit în mediul online după ce a decis să vorbească deschis despre acest subiect.

„M-a impresionat că mi-au scris sute de oameni care au trăit prin aceleași experiențe, care nu au avut curaj să povestească despre asta până acum. Și mi-am dat seama că este un subiect despre care trebuie să vorbim! Și cei care au trecut prin așa ceva trebuie să vorbească, trebuie să se elibereze, pentru că acet lucru le va da putere”, a declarat vedeta.

A petrecut weekend-ul la munte cu familia sa

În acest weekend, Oana Roman a mers să se relaxeze la Predeal împreună cu soțul ei, Marius Elisei, și fiica lor, Maria Isabela.

”Aseară am avut parte de o cină romantică în 3. La Predeal au o ofertă foarte specială cu o cină romantică în grădină sub un brad imens. Isa ne- a făcut poze și a avut grijă de toate detaliile.  Decorul este de vis și este probabil cea mai frumoasă grădină a unui hotel de pe Valea Prahovei”, le-a transmis Oana Roman prietenilor virtuali.

citește și...