De la ce se ceartă Oana Roman cu soțul ei. Unde pleacă Marius Elisei atunci când sunt discuții între ei

02.08.2020, 10:01
De la ce se ceartă Oana Roman cu soțul ei. Unde pleacă Marius Elisei atunci când sunt discuții între ei
De la ce se ceartă Oana Roman cu soțul ei. Unde pleacă Marius Elisei atunci când sunt discuții între ei

Oana Roman a făcut mărturisiri din viața de cuplu. Vedeta a explicat de la ce pornesc discuțiile în contradictoriu cu partenerul ei de viață.

Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela. de-a lungul anilor, relația dintre cei doi a avut numeroase probleme, peste fcare însă au reușit să treacă. Oana Roman și-a deschis sufletul într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, în care a explicat de la ce pronesc certurile dintre ea și soțul său.

 

”Noi ne certăm de la lucruri comune: că sunt prea impulsivă, că le vreau pe toate ca mine, că nu sunt suficient de înţelegătoare în anumite privinţe”, a mărturisit vedeta.

Întrebată unde pleacă Marius Elisei atunci când se ceartă, Oana Roman a răspuns:

”Are casa lui, se duce acolo, dar până la urmă tot împreună ajungem”.

Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei este cel care face primul pas spre împăcare.

”Păi el sună, spune că îi e dor de noi. Isabela se implică foarte mult când vine vorba să ne împăcăm. Îl sună, îi zice să vină acasă”, a adăugat ea.

Care este relația lor în prezent

Oana Roman a explicat și care este relația diuntre ea și partenerul său de viață în prezent.

”Într-un stadiu relativ OK. În perioada de izolare a fost foarte bine, culmea. Am stat cu toţii împreună şi nu au existat probleme. Mai apar probleme din cauza faptului că se munceşte foarte mult, avem presiune foarte mare pe noi, pentru el nu este uşor să stea cu mama, care este o femeie în vârstă, cu tabieturile ei, iar el nu este întotdeauna fericit cu situaţia asta şi pot să-l înţeleg din anumite puncte de vedere”, a precizat vedeta.

”Cred că ne-a ţinut împreună faptul că, dincolo de toate astea, ne simţim bine împreună, facem lucruri care ne plac împreună, avem acest copil minunat. Cumva, ne e mai bine împreună decât separaţi”, a mai spus ea.

”Noi ne iubim în continuare, numai că într-un fel mai matur. Pe noi ne leagă atâtea lucruri, am construit multe împreună şi e greu să ne imaginăm că vom trăi separat complet. Deşi sunt momente în care zicem: „Gata, s-a terminat!”, dar lumea e obişnuită cu noi”, a adăugat Oana Roman.

Ce spune despre calitățile și defectele soțului său

Oana Roman a vorbit și despre calitățile și defectele partenerului ei de viață, afirmând că nu are să-i reproșeze prea multe lucruri.

”Are foarte multe calităţi. Din punctul meu de vedere este tatăl perfect. A crescut acest copil foarte frumos. Este un om cald şi bun, care se enervează foarte greu. Este un bucătar senzaţional, este foarte organizat, el ştie unde e totul în casă. Are un umor special. Dar ca oricine are şi defecte, nu tolerează anumite lucruri, sunt nişte lipsuri pe care le are din copilărie. Nu am multe să îi reproşez”, a încheiat Oana Roman.

citește și...