Oana Radu și Cătălin Dobrescu, la un an de căsnicie. ”Așa mi se pare mie”

23.08.2021, 13:07
Oana Radu și Cătălin Dobrescu, la un an de căsnicie. ”Așa mi se pare mie”
Oana Radu și Cătălin Dobrescu, la un an de căsnicie. ”Așa mi se pare mie”

Cântăreața Oana Radu, în vârstă de 27 de ani, a aniversat un an de la căsătoria cu Cătălin Dobrescu, cu care și-a unit destinul în vara anului trecut. Vedeta a făcut declarații despre relația cu partenerul său de viață. De asemenea, artista a vorbit și despre eventualitatea de a-și mări familia și de a deveni mămică.

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în data de 20 august 2020. Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului.

La un an de la căsătorie, Oana Radu a făcut declarații despre relația ei cu partenerul de viață și despre cum au sărbătorit evenimentul. ”Am sărbătorit… pentru că pe 20 am făcut actele și pe 21 a fost petrecerea, practic au fost două zile. Am fost la un botez, azi ne relaxăm la țară, nouă ne place foarte mult la țară, ne relaxăm acolo. În primul rând în relația noastră noi nu suntem adepții surprizelor pentru că atunci când ne dorim ceva ne luăm, așa că ne-am comandat două parfumuri pentru că ni le doream, asta a fost cadoul nostru”, a declarat Oana Radu la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu, la un an de căsnicie. ”Cred că îl iubesc mai mult acum decât l-am iubit la început”

”Nu a fost altfel pentru că am avut de la început parte de susținerea soțului meu, nu a fost nimic diferit, nu a fost nicio diferență, ne-a unit mai mult chestia asta, ne-a făcut mai resposabili, așa mi se pare mie, cred că îl iubesc mai mult acum decât l-am iubit la început”, a mai spus Oana Radu.

Oana Radu a mărturisit că își dorește să facă nuntă cununie religioasă și să îmbrace rochia de mireasă. De asemenea, cântăreața a afirmat că își dorește copii. ”Ne dorim sigur că da, și o să facem chestia asta, noi n-am făcut cununia religioasă și nunta și tot la anul poate vom face și un copil, sau când vrea Dumnezeu, dar ne dorim, e următorul pas… Având în vedere că soțul meu e antrenor și a muncit foarte mult pentru corpul meu, cred că vreau să fie o chestie mulată, înainte purtam mai largi, înainte voiam o rochie de prinețesă super umflată, acum cred că vreau ceva super mulat”, a detaliat vedeta.

citește și...