Oana Radu, probleme în căsnicie! De ce soțul ei a fost la un pas să o părăsească

10.01.2021, 18:09
Oana Radu, probleme în căsnicie! De ce soțul ei a fost la un pas să o părăsească
Oana Radu, probleme în căsnicie! De ce soțul ei a fost la un pas să o părăsească

Oana Radu a povestit că a avut probleme în căsnicie, ba chiar a fost la un pas să fie părăsită de soț. Motivul? Artista mânca pe furiș și se îngrășa tot mai mult. 

Oana Radu a reușit să slăbească foarte mult în ultimul an, însă drumul până aici nu a fost deloc ușor pentru fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil!’.

Oana Radu a recunoscut că mânca pe furiș

Solista a dezvăluit cât de greu i-a fost să ajungă la greutatea ideală. Mai mult de atât, ea a recunoscut pe rețelele de socializare că a fost la un pas să fie părăsită de soț fiindcă mânca pe furiș, în baie.

Oana Radu a luat o decizie radicală, după ce soțul ei, Cătălin Dobrescu, și-a făcut bagajele și voia să plece de acasă.

‘Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece. A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbească’, a declarat Oana Radu.

A luat decizii importante

În cele din urmă, cântăreața i-a recunoscut partenerului său că a mâncat pe ascuns. De atunci, ea a decis să slăbească tot mai mult și să nu-i mai ascundă nimic lui Cătălin Dobrescu.

‘Am realizat că din viața noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să știm sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple și am zis așa: ”Omul ăsta poate chiar o să plece”. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie și am plâns. Nu am dormit. El s-a trezit și a văzut că am ochii plânși și i-am zis că am mâncat pe furiș și că din acel moment o să mă lupt să slăbesc și să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine’, a mai adăugat ea.

citește și...