Oana Radu, enervată de criticile la adresa ei. ”Trist este pentru cei care dau mesaje urâte. Foarte trist!”

14.09.2020, 12:18
Oana Radu, enervată de criticile la adresa ei. ”Trist este pentru cei care dau mesaje urâte. Foarte trist!”
Oana Radu, enervată de criticile la adresa ei. ”Trist este pentru cei care dau mesaje urâte. Foarte trist!”

Cântăreața Oana Radu a răbufnit la adresa celor care comentează pe marginea siluetei sale.

În ultima perioadă de timp, Oana Radu a slăbit spectaculos. Cu toate acestea, există cârcotași care comentează pe marginea look-ului ei. Vedeta a luat atitudine și le-a dat o replică dură celor care își dau cu părerea despre felul în care arată. Ea a ținut să precizeze că aparițiile ei de la TV, de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, au fost înregistrate în vară, astfel că trabnsformarea ei fizică nu este atât de vizibilă.

”Să judeci e foarte ușor! Să critici , de asemenea! În apărarea mea  și pentru cei care mă jignesc spunându-mi că sunt grasă, că am picioarele groase sau că trebuie să merg la sală, voi spune următoarele.

Sunt la a doua reușită în lupta cu kilogramele din viața mea și că emisiunile pe care le vedeți, sunt filmate în luna iunie! Deși televizorul îngrașă, sunt foarte mândră de mine, de felul în care arăt și de tot parcursul meu că om!

Trist este pentru cei ce dau mesaje urâte, că nu au un lucru mai bun de făcut cu timpul lor. Foarte trist!”, este mesajul transmis de Oana Radu pe contul său de socializare.

Oana Radu, concurentă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Oana Radu este una dintre vedetele care participă în acest sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, alături de concurente precum, Calina Dumitrescu, Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu și altele.

După ce filmările au fost înrerupte pentru o bună bucată de timp din cauza pandemiei de coronavirus, emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” a revenit pe micile ecrane cu noi ediții.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” a reînceput din data de 29 august, fiind difuzată de miercuri până sâmbătă, de la 22:00. Show-ul este moderat de Ilinca Vandici și îi are ca jurați pe Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

citește și...