De ce nu vrea Oana Radu cununie religioasă. Cântăreața a explicat motivul

29.09.2020, 13:25
De ce nu vrea Oana Radu cununie religioasă. Cântăreața a explicat motivul
De ce nu vrea Oana Radu cununie religioasă. Cântăreața a explicat motivul

Cântăreața Oana Radu s-a căsătorit civil, însă deocamdată nu vrea să facă și cununia religioasă. Artista a explicat de ce.

oana Radu este căsătorită cu Cătălin Dobrescu, alături de care și-a găsit fericirea, însă cântăreața nu vrea să facă și cununia religioasă, cel puțin deocamdată, după cum le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare. Vedeta a explicat și care este motivul pentru care nu-și dorește cununia religioasă în această perioadă. Ea a mărturisit că acum își dorește foarte mult să plece într-o vacanță.

”Momentan nu mă gândesc la chestia asta, nu vedeți și voi ce timpuri trăim? Acum îmi doresc doar să plec într-o vacanță și se va întâmpla în curând”, a spus oana Radu, relatează spynews.ro.

Oana Radu s-a căsătorit în luna august

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în data de 20 august 2020.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului.

Concurenta de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit, într-un interviu, cum a început povestea de dragoste dintre ea și actualul ei iubit, Cătălin Dobrescu.

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Mă rugam şi spuneam: ”Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!” E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, a spus cântăreața.

citește și...