Oana Radu, mărturisire despre mutarea în București: „Mama îmi trimitea mâncare pe tren”

26.11.2021, 13:16

Oana Radu trăiește o poveste de dragoste cu Cătălin Dobrescu. Artista a mărturisit că și-a achiziționat prima casă în București, în care își planifică viitorul alături de iubitul ei.

Invitată în emisiunea “Duet”, găzduită de Alexandra Ungureanu, cântăreața a vorbit despre provocările din viața ei, dar și despre momentele de bucurie din relație.

Unul dintre acestea este achiziționarea unui apartament de lux, alături de soțul ei. „Este cumpărată din banii noștri și mi se pare o performanță”, spune artista.

Oana Radu și-a cumpărat un apartament de lux

Oana Radu a mai spus că a rămas fără bani, după aceasta ”performantă”, lășând să se înțeleagă că valoarea noii locuințe în care urmează să se mute, împreună cu soțul ei, este una mare.

„Îmi iau casă și nu mai am bani. Eu și Cătă ne-am luat un apartament, nu suntem la nivelul ăla de case, de vile, dar e prima noastră locuință practic, cumpărată din banii noștri și mi se pare o performanță, mai ales că eu în București am venit total sub etajul zero”.

Mai mult, cântăreața spune că primea mâncare de la mama ei pe tren, când s-a mutat în București, pentru că nu avea bani.

Oana Radu: „Mami îmi trimitea mâncare pe tren”

„Când am venit aici a fost foarte greu pentru mine și îmi amintesc și acum momentele în care mami îmi trimitea mâncare pe tren că nu aveam bani, așa că pentru mine chiar e o mare performanță că mi-am luat apartamentul visurilor mele în București”, a mărturisit interpretă în cadrul emisiunii duet.

Oana Radu s-a confruntat mult timp cu problema kilogramelor în plus, de care a scăpat foarte greu.

“Eu mă simțeam foarte bine în pielea mea pentru că îmi plăcea foarte mult să mănânc, dar existau anumite frustrări la nivelul hainelor, pentru că nu mă puteam îmbrăca niciodată în ceea ce îmi plăcea și plus la felul în care mă tratau oamenii. S-a schimbat percepția lor asupra mea și cumva eram obișnuită încă de la festivalurile de muzică să mi se spună că sunt foarte frumoasă, dar sunt foarte grasă și nu o să am succes, chestie pe care nu o înțelegeam atunci, dar după am reușit să o înțeleg.”, a povestit Oana Radu.

citește și...