Oana Lis și-a revăzut bunica. ”În sfârșit ne vedem după atâta pandemie”

07.07.2021, 15:44
Oana Lis și-a revăzut bunica. ”În sfârșit ne vedem după atâta pandemie”
Bucurie mare pentru Oana Lis. ”În sfârșit ne vedem după atâta pandemie”

Bucurie mare pentru Oana Lis, partenera de viață a fostului primar al Capiteli, Viorel Lis. Acesta a reușit să se revadă cu bunica sa după o lungă perioadă în care nu a putut să facă acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus. ”În sfârșit ne vedem după atâta pandemie”, a scris Oana Lis în dreptul unei fotografii în care apare alături de bunica sa și pe care a publicat-o în mediul online.

Oana Lis are o relație extreordinară cu bunica sa, pe care a reușit să o revadă după mult timp.

”În sfârsit, ne vedem, după atâta pandemie!!! Sa apucăm si noi 87 ani și să fim în putere sa călătorim și să avem și o nepoată sa ne plimbe, să ne ducă la doctori la nevoie, să ne ia o înghețată, chestii simple. Nu e asa greu ca cei tineri să si rupa 2 zile din programul lor si sa aiba grija si de cei vârstnici . Fac poze pentru ca vreau să-mi rămâna la amintiri forever aceste clipe unice si irepetabile”, a notat Oana Lis în dreptul unei fotografii în care apare alături de bunica sa.

Oana Lis și-a revăzut bunica.”A venit singurică cu microbuzul la București”

La postul de televiziune Antena Stars, partenera de viață a lui Viorel Lis a declarat că bunica sa a venit în București pentru a face un set de analize.

„Bunica mea venea totuși mai des la București, dar cu acest COVID și această pandemie am zis să mă feresc pentru Viorel, pentru ea. Mi-a fost foarte dor de ea. Tot timpul îmi spunea că moare, că nu mai ajunge și mă întrista lucrul acesta că eu trebuie să am grija și lui Viorel și am fost și cu masterul și cu diferete probleme, n-am putut să mă duc eu la ea. Și uite că ne-am revăzut după un an jumate, un an care a fost foarte greu. Ea avea nevoie să meargă la doctori, la specialiști, care se găsesc doar în București și abia acum am putut să mergem. Are aproape 90 de ani, îmi doresc să prind și eu vârsta ei. Sunt diferite probleme ale vârstei, dar mă bucur că nu are Alzheimer, a venit singurică cu microbuzul la București”, a spus Oana Lis, citată de spynews.ro.

citește și...