Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. ”Este dureros”

24.06.2021, 13:04
Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. ”Este dureros”
Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. ”Este dureros”

În ultima perioadă de timp, Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, s-a confruntat cu probleme de sănătate. Partenera lui de viață, Oana Lis, a dat detalii în acest sens. Oana Lis a explicat că fostul primar al Bucureștiului merge greu și acum face recuperare. oana Lis a afirmat că abia așteaptă să poată ieși diin nou la evenimente în compania soțului său.

Viorel Lis are probleme de sănătate de ceva vreme.

Oana Lis a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a dat amănunte despre starea de sănătate a partenerului ei de viață.

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. ”Ajunsese să meargă în cadru”

Oana Lis a mărturisit că Viorel Lis se deplasează greu și în prezent face recuperare.

“Bătrânețea este grea și din cauza pandemiei, pentru că 3 luni a trebuit să stăm în casă, i-au fost afectate foarte mult picioarele și mersul. Ajunsese să meargă în cadru. Pentru vârsta și starea lui de sănătate el este bine. Este dureros. Acum face recuperare. Mulți au spus că am stat cu Viorel pentru bani, eu zic că dacă am stat 20 de ani cu el înseamnă că din iubire. Eu îl iubesc foarte mult și mă rog să meargă din nou, să mergem la evenimente”, a detaliat Oana Lis.

 

Ce a declarat Viorel Lis despre Oana Lis

Viorel Lis formează un cuplu de foarte mulți ani cu Oana Lis. Fostul primar al Capitalei a mărturisit că actuala sa parteneră de viață, Oana Lis, a fost singura persoană din viața sa care nu l-a abandonat la greu și care a fost tot timpul lângă el. “Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am”, a declarat Viorel Lis.

Viorel Lis a comentat și despre dorința oanei Lis de a deveni mamă, înfiind un copil: “Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”.

citește și...