Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme de sănătate. Vedeta este disperată: ‘Aștept rezultatele analizelor’

19.05.2021, 12:19
Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme de sănătate. Vedeta este disperată: 'Aștept rezultatele analizelor'
Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme de sănătate. Vedeta este disperată: 'Aștept rezultatele analizelor'

Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme de sănătate! Vedeta a lăsat deoparte toate intrigile din viața amoroasă și a ales să se ocupe mai mult de micuța sa.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a dus-o pe Sofia de urgență la spital, după ce a observat că are tuse puternică de ceva timp.

Bianca Drăgușanu, cu fiica la doctor

‘Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…. Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv.

Astea sunt probleme, nu tot felul de discuții și tot felul de speculații cu privire la viața mea. Acum, singura mea preocupare este fetița mea, asta e ceea ce mă interesează. Aștept rezultatele analizelor să vedem ce diagnostic i se va pune, să vedem cum tratăm această tuse care îi dă dureri de cap Sofiei. Altceva, sincer, nu mă prea interesează’, a spus vedeta tv pentru fanatik.

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician

Blondina le-a mărturisit fanilor virtuali că vrea să își facă mai multe operații estetice, mai ales la nivelul buzelor.

”Am ajuns din nou la Cluj, pentru că așa cum vă spuneam la începutul săptămânii mi-am făcut programare ca să ajung la doamna doctor. Râdem, glumim, dar eu chiar am multe chestii de corectat, atât la forma feței, cât și la buzele astea de care efectiv mi-am bătut joc în ultimii ani din viața mea.

Am constatat că trebuie să le topim și să le reinjectăm din nou când vor fi vindecate, ca să arate cum trebuie. Până ajungem la partea cu buzele, astea vrem să continuăm cu jawline-ul pentru că data trecută am făcut parțial.”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

citește și...