Oana Lis, noi detalii despre problemele de sănătate ale lui Viorel Lis. ”El în 2020 a ieșit de trei ori din casă”

29.09.2021, 15:12
Oana Lis, noi detalii despre problemele de sănătate ale lui Viorel Lis. ”El în 2020 a ieșit de trei ori din casă”

Oana Lis, în vârstă de 42 de ani, a dat amănunte mai puțin cunoscute despre starea de sănătate a partenerului ei de viață, Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului. Starea de sănătate a lui Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, nu este deloc una bună. ”El în 2020 a ieșit de trei ori din casă”, a explicat Oana Lis.

Oana Lis formează un cuplu de foarte mulți ani cu Viorel Lis, cel care a fost edil al Capitalei. În ultima perioadă de timp, Viorel Lis s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Acesta are nevoie permanent de sprijinul soției sale.

“Am ieșit foarte rar în acești ani, pentru că e foarte greu. El e total dependent de mine când iese din casă, adică nu poate ieși fără mine sau fără altcineva, dar altcineva nu e, pentru că trebuie să se țină de mine, are nevoie de sprijin, de cadru sau de mine, să se țină să meargă. Dacă urcă scările, sunt trei scări în fața blocului. Am făcut cerere la asociație să pună o bară de sprijin, dar încă așteptăm și cele trei scări nu le poate urca, pentru că nu se poate ține de pereți și atunci apelăm la un om care trece pe stradă, așteptăm. S-a întâmplat să cadă”, a declarat oana Lis pentru wowbiz.ro.

Oana Lis, noi detalii despre problemele de sănătate ale lui Viorel Lis. ”Faptul că acum nu se simte atât de bine pe cât te poți simți la 78 de ani e și un efect secundar al pandemiei”

”Din păcate, faptul că acum nu se simte atât de bine pe cât te poți simți la 78 de ani e și un efect secundar al pandemiei. Cel puțin anul trecut a fost foarte solicitant pentru noi, pentru că acele restricțiii, cu 3 luni de izolare, apoi având în vedere că el are diabet și nu ar fi rezistat Covidului, ne-am ferit foarte mult.

El în 2020 a ieșit de trei ori din casă. Din cauza sedentarismului și bolilor pe care le avea deja, diabetul și alte probleme de sănătate, a făcut niște parestezii pe picioare. În mod normal, dacă nu era pandemia, în secunda doi am fi mers la doctor la recuperare medicală… Anul acesta a făcut recuperare medicală, dar doar 10% s-a recuperat”, a mai spus Oana Lis

“Luăm fiecare zi așa cum este, într-o zi poate să ne fie mai bine, într-o zi poate să ne fie mai rău. Suntem bucuroși că am rezistat acestei pandemii până acum. Ne-am vaccinat, a fost alegerea noastră, nu a fost o decizie ușoară. Am făcut-o pentru a-l proteja pe Viorel. Ne este dor de evenimente, de prieteni, de îmbrățișări, de hore…Trăim că vremurile vor fi mai bune. Viorel s-a împăcat cu ideea, cu ajutorul și cu sprijinul meu și duce o viață cât de cât plăcută în condițiile care sunt. Stăm mai mult acasă, are telenovele lui preferate, mai pune un bilet la pariuri sportive, se uită la meciuri, mănâncă ceva bun”, a încheiat soția lui Viorel Lis.

 

citește și...