Oana Lis: ”Eu nu am avut nicio geantă de firmă”. Cât a costat cea mai scumpă poșetă pe care și-a luat-o

13.09.2020, 09:52
Oana Lis: ”Eu nu am avut nicio geantă de firmă”. Cât a costat cea mai scumpă poșetă pe care și-a luat-o
Oana Lis: ”Eu nu am avut nicio geantă de firmă”. Cât a costat cea mai scumpă poșetă pe care și-a luat-o

Oana Lis a mărturisit că n-a avut niciodată o geantă de firmă. partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, a dezvăluit și cât a costat cea mai scumpă poșetă pe care o are.

Oana Lis le-a făcut mărturisiri fanilor ei de pe rețelele de socializare,. Aceasta le-a explicat că ea nu a avut niciodată o geantă de firmă, iar cea mai scumpă poșetă a sa a costat 800 de lei. În plus, soția lui Viorel Lis a dezvăluit că de curând a preferat să investească 1.000 de euro în cursuri care să o ajute să se dezvolte.

”Eu nu am nici o geantă de firmă! Cred ca cea mai scumpă geantă ever pe care mi-am achiziționat-o a fost 800 lei…Dar m-am înscris acum la un curs experențial…pe care am dat 1.000 euro si sunt foarte mulțumită cu asta! Oricum… în viață am preferat să dau bani, timp, energie pe experiențe trăite… nu pe lucruri materiale care își pierd repede valoarea în timp…

Plus, investiția în tine.. .se vede într-o stare bună reală a ta și în relatii mult mai autentice cu ceilalți… pentru că atunci când epatezi cu haine, genți scumpe…(chiar dacă pentru tine… sunt poate ieftine… la câștigul tău)… reușesti însă să atragi fără să vrei chiar… oameni interesați de banii tăi… pentru ca da… încă există femei… și mai nou și bărbați… care cred că un om care a știut să facă bani… e ușor de fraierit… și el nu își dă seama de calitatea oamenilor din jurul lui!!!?”, a notat Oana Lis în mediul online.

Ce discuție a avut cu Viorel Lis

Oana Lis a mărturisit că a avuyt o discuție cu partenerul ei de viață, Viorel Lis, despre ce se va întâmpla când acesta nu va mai fi.

„Eu cu Viorel am discutat bineînțeles și ce se întâmpla după acel eveniment neplăcut, când se va întâmpla vreodată. Fiind o diferență de vârstă între noi, e normal să discuți. Bineînțeles că viața e surprinzătoare. Poate mor eu prima. N-ai de unde să știi”, a spus Oana Lis, potrivit spynews.ro.

„Viorel are ani în fața mea, are experiență, a trăit mai multe lucruri ca mine, Cred că lucrurile sunt împărțite, dar vorbim cu împăcare despre acest pas și mă bucur că pot avea discuțiile astea cu el”, a adăugat partenera de viață a fostului primar al Bucureștiului.

 

 

 

citește și...