Viorel Lis, lovitură dură! Ce se va întâmpla cu moștenirea fostului primar

22.08.2020, 18:41
Viorel Lis, lovitură dură! Ce se va întâmpla cu moștenirea fostului primar
Viorel Lis, lovitură dură! Ce se va întâmpla cu moștenirea fostului primar

Viorel Lis a primit o lovitură dură din partea judecătorilor! Procesul pentru moștenire în care era citat Viorel Lis a suferit unele modificări.

Astfel, fostul primar al Capitalei și celelalte persoane care se judecau pentru o livadă localizată în județul Argeș au vrut să ajungă la o înțelegere, însă judecătorii nu au fost de acord cu cerințele acestora. Astfel, procesul va continua.

Ce a decis instanța

‘Respinge tranzacţia părţilor, formulată în cauza privind pe reclamanţii-pârâţi ION GABRIELA, MEDARU MIHAELA-IULIANA, ION CRISTIAN CĂTĂLIN, pe pârâtul-reclamant LIS VIOREL şi pe pârâta LIS FLORENTINA. Cu recurs în termen de 30 de zile la Tribunalul Argeş. Cererea de recurs se va depune la Judecătoria Curtea de Argeş’, au decis judecătorii, scrie Playtech.ro.

În urmă cu ceva timp, Viorel Lis vorbea despre casa părintească din judeţul Argeş. El mărturisea că nu are o relație bună cu rudele sale.

‘În timpul mandatului n-am avut nici o firmă. Un lucru mai de preţ era casa părintească de la Curtea de Argeş, pe care am extins-o cu o cameră. În plus mai aveam patru hectare de pământ, moştenite de la părinţi. În urma divorţului am cumpărat o casă pe Tunari. Am renovat-o şi apoi am închiriat-o, ca să mai scot un ban. Acum stau într-un apartament cu două camere, în zona Dristor. L-am cumpărat împreună cu Oana’, declara Viorel Lis.

‘Îmi doresc ca pe viitor să am o relaţie mai bună cu rudele. În momentul de faţă aproape toate rudele mă urăsc, m-am îndepărtat de rudele mele’, mai spunea el.

Ce pensie are

Viorel Lis a fost primarul general al Capitalei în perioada 1997—2000. La vremea respectivă, fostul edil ducea o viață lipsită de griji și întorcea banii cu lopata. În prezent, el a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 3.700 de lei.

Mai mult de atât, acesta mărturisea că și-a făcut testamentul, după ce a ajuns la spital de câteva ori în stare destul de gravă.

‘Sunt la o vârstă la care cred că nu prea îmi place nimic. Este o vârstă spre… final de viaţă. Mă bucură că trăiesc cu cineva. Cea mai mare realizare este funcţia de primar general al Capialei, pe care nu credeam că voi reuşi vreodată să o obţin. Tata era foarte fericit că a fost învăţător. În plan personal, vreau să o fac fericită pe Oana (40 de ani ) în continuare şi mi-aş dori să am o relaţie mai bună cu rudele, care aproape toată mă urăsc.

Când o fi să plec, o voi face cu inima împăcată. În viaţa mea nu am minţit, nu am furat, nu am înşelat. Nu am luat bani de la nimeni. Şpagă… nu ştiu ce ea aia. Nu am condiţionat pe nimeni niciodată şi asta mă face fericit. Dacă îi spun cuiva că eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, cu soţia împreună, cred că ar râde de mine. Am avut un apartament pe care i l-am dat Oanei. Am o moştenire de la ţară! Asta e toată avearea mea. Mulţi m-au controlat, mulţi m-au jignit. Sunt şi oameni cu care mă întâlnsc pe stradă şi îmi pupă mâna. Foarte puţini m-au înjurat cât am fost primar şi după’, a mărturisit Viorel Lis la Antena Stars.

citește și...