Oana Lis dă detalii despre relația cu Viorel Lis. ”Ne-a unit ceva mai mult decât ar crede lumea”

15.12.2020, 14:14
Oana Lis dă detalii despre relația cu Viorel Lis. ”Ne-a unit ceva mai mult decât ar crede lumea”
Oana Lis dă detalii despre relația cu Viorel Lis. ”Ne-a unit ceva mai mult decât ar crede lumea”

Oana Lis a vorbit deschis despre relația care o leagă de partenerul ei de viață, Viorel Lis, fostul primar al Capitalei.

Oana Lis formează un cuplu cu Viorel Lis de foarte mulți ani. Acesta a vorbit despre legătura dintre ea și partenerul său de viață la postul de televiziune Antena Stars.

„Așa cum avem același semn din naștere amândoi. Mi se pare că ne-a unit ceva mai mult decât ar crede lumea. Și vreau să simtă toată lumea așa iubită cum m-am simțit eu”, a declarat acesta, citată de spynews.ro.


Oana Lis: ”Viorel nu este un miliardar”

Oana Lis a ținut să menționeze că în relația sa de lungă durată cu Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, situația financiară nu a contat.

„Viorel nu este un miliardar, iar și dacă ar fi fost, atunci nu ar fi meritat să stai 30 de ani doar pentru asta. Alte femei care sunt mult mai urâte decât mine, pot, iar eu nu? Sunt o femeie frumoasă cu simțul umorului și ce te face să crezi că nu am avut alte oportunități?”, a declarat Oana Lis.

Blonda a precizat că interesul ei a fost să aibă o familie și stabilitate. „Interesul meu a fost să am o familie, să am casa mea, să am stabilitate, alte lucruri pe care Lis mi le-a oferit”, a completat Oana Lis.

Motivul pentru care Viorel Lis nu mai apare la TV

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, era, până nu demult, o prezență constantă la emisiunile de televiziune.

În ultima perioadă de timp, acesta însă nu a mai apărut la TV. Oana Lis a explicat că motivul este legat de problemele de sănătate cu care se confruntă partenerul ei de viață.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări.  Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, a declarat Oana Lis la o emisiunea de televiziune

citește și...