Oana Lis, despre lupta cu depresia. ”Am încercat absolut orice ca să mă fac bine”

22.05.2022, 11:47
Oana Lis, despre lupta cu depresia. ”Am încercat absolut orice ca să mă fac bine”
Oana Lis, despre lupta cu depresia. ”Am încercat absolut orice ca să mă fac bine”

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, a făcut mărturisiri la postul de televiziune Antena Stars. partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a vorbit despre lupta sa cu depresia și despre perioadele dificile prin care a trecut de-a lungul anilor.  ”Am încercat absolut orice ca să mă fac bine”, a declarat Oana Lis.

Oana Lis formează o familie cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, de foarte mulți ani. Blonda a fost mereu alături de cel care îi este partener de viață.

De-a lungul anilor, Oana Lis a trecut prin multe momente dificile și s-a luptat cu depresia. Despre perioadele grele din viața sa a făcut oana Lis declarații la postul de televiziune Antena Stars.

Oana Lis, despre lupta cu depresia. ”Mă uit la ce privire pierdută aveam, dar atunci nu eram psiholog, dar am căutat ajutor”

„Este o boală, trebuie să conștientizăm asta, să-l susținem pe omul care are depresie, să caute rezolvare (…) Eu am avut depresie și știi foarte bine că am vorbit despre lucrul acesta în 2014, și îmi apar și acum poze pe Facebook din 2014, mă uit la ce privire pierdută aveam, dar atunci nu eram psiholog, dar am căutat ajutor și unii oameni vor două sfaturi, nu poți în 2 sfaturi să slavezi pe cineva”, a spus Oana Lis la emisiunea ”Star News”, citată de spynews.ro.


„Eu am mers la tot ce se poate, am mers la duhovnic, la psiholog, la reiki, la consultații familiale, am încercat absolut orice ca să mă fac bine. Într-adevăr au fost oameni de care poate că m-am simțit respinsă din cauza asta sau nu mă mai căutau la fel, dar într-un fel a fost bine pentru că mi-am dat seama cine e om cu adevărat”, a completat partenera de viață a lui Viorel Lis.

citește și...