Oana Lis, decisă să devină mamă. ”Nu mai este un vis, este deja un plan”

13.07.2020, 14:27
Oana Lis, decisă să devină mamă. ”Nu mai este un vis, este deja un plan”
Oana Lis, decisă să devină mamă. ”Nu mai este un vis, este deja un plan”

Oana Lis este decisă să devină mămică. Aceasta își dorește foarte mult să înfieze un copil și a făcut toate demersurile în acest sens.

Oana Lis este căsătorită cu fostul primar al Capitalei, Viorel Lis. Cei doi nu au copii împreună, însă Oana Lis este foarte determinată să devină mămică. A început demersurile pentru a adopta un copil încă de dinainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

”Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actual ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a declarat Oana Lis la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Gestul partenerului de viață a impresionat-o


Oana Lis a mărturisit că partenerul ei de viață, Viorel Lis, a impresionat-o când i-a spus că va ceda camera lui viitorului copil.

”M-a impresionat și Viorel, pentru că eu mă gândeam să ne mutăm noi în sufragerie și să lăsăm copilul în dormitor. Dar Viorel a spus că îi va ceda copilului camera lui, unde-și ține el biletele și-și petrece timpul”, a explicat Oana Lis.

”De când m-am mutat cu Viorel, am mâncat în oraș”

Oana Lis a mărturisit că de când formează un cuplu cu fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, nu a gătit, ci cei doi au mâncat în oraș sau au comandat.

“Am gătit foarte mult, am spălat. Am învățat să gătesc, însă asta s-a lăsat la început cu o mare sperietură. Eu nu am folosit aragazul până să înceapă pandemia. De când m-am mutat cu Viorel, am mâncat în oraș sau am comandat.

Într-o noapte am depistat o scurgere de gaze, din cauza racordului legat prost. A început să miroasă puternic și era cât pe ce să sară blocul în aer. M-am speriat, am făcut atac de panică. Două nopți nu am dormit. Cu ocazia asta am făcut curat în cuptor, era plin de cutii cu machiaje”, a declarat Oana Lis de curând.

 

citește și...