Oana Lis: ”Nu regret nicio noapte pierdută în club, nu regret nicio nebunie”

08.06.2020, 15:52
Oana Lis: ”Nu regret nicio noapte pierdută în club, nu regret nicio nebunie”
Oana Lis: ”Nu regret nicio noapte pierdută în club, nu regret nicio nebunie”

Oana Lis s-a confesat în fața prietenilor din mediul virtual. Soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, a afirmat că nu regretă absolut nimic din ceea ce a făcut.

Oana Lis a știut dintotdeauna să se bucure de viață și nu a refuzat nicio provocare. Soția lui Viorel Lis, fostul edil al Bucureștiului, a afirmat că nu are niciun regret vizavi de lucrurile pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

”Mă gândeam în perioada asta, în zilele astea de sărăcie socială și relațională!… că nu regret nicio noapte pierdută în club sau la vreun party monden, orele din cazinouri acompaniindu-l pe Viorel, nu regret nicio filmare din cele pe care le-am făcut, nu regret nicio nebunie făcută și numai de mine știiută!… Nu regret nimic și acum am mintea plină de clipe trăite, de senzații, de momente frumoase și nebune care îmi umplu sufletul de amintiri frumoase trăite din plin!…”, a mărtuisit Oana Lis pe o rețea de socializare.

Își dorește foarte mult să adopte un copil

Blonda își dorește foarte mult un copil, astfel că a decis să adopte unul.

Oana Lis a început demersurile în acest sens încă înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

“Da, îmi doresc foarte mult un copil. Am luat în calcul toate aspectele, m-am interesat despre procedură. Am început să fac dosarul dinainte de pandemie, însă din cauza situației, am stagnat și vom relua după ce se termină nebunia asta. Până voi avea copilașul, vor trece probabil 6 luni, până la 2 ani.

Deja aranjez camera, m-am apucat să gătesc. Nu îmi este frică pentru că eu am crescut cu responsabilități, după ce a murit mama, mi-am crescut frații. Chiar îmi imaginez cum ar fi să dorm cu copilul, să merg cu el în mașină. Viorel spune că trebuia să facem demult asta”, spunea Oana Lis de curând.

citește și...