Ce fotografie a publicat Oana Lis cu soțul ei. ”Viorel a vrut să-i pun poza asta așa”

09.07.2020, 15:50
Ce fotografie a publicat Oana Lis cu soțul ei. ”Viorel a vrut să-i pun poza asta așa”
Cum l-a fotografiat Oana Lis pe soțul ei. ”Viorel a vrut să-i pun poza asta așa”

Oana Lis a postat o fotografie cu soțul ei, Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, la mare. Acesta i-a cerut să facă publică imaginea pe internet.

În fotografia de pe malul mării, Viorel Lis apare la bustul gol.

”Bătrânul și marea…din 2020!!!”, a menționat Oana Lis în dreptul fotografiei pe care a postat-o în mediul online.

”O fost și tânăr la viața lui”, ”Frumos din partea ta că îți iubești soțul”, ”S-au redeschis cazinourile și Viorel stă la plajă???”,au comentat cei care au văzut imaginea.

Ea a mărturisit că soțul ei a fost cel care i-a cerut să posteze poza respectivă pe rețelele de socializare.

”I-am citit comentariile lui Viorel și s-a amuzat. El a vrut să-i pun poza asta pe net așa”, le-a transmis Oana Lis internauților.

 

A povestit când au făcut prima oară amor

Ziua de 26 aprilie are o semnificație aparte pentru Oana Lis și partenerul ei de viață, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis. Oana Lis le-a povestit, de curând, prietenilor ei din mediul virtual ce i-a amintit soțul ei, Viorel Lis. Deși blonda nu mai ținea minte, Viorel Lis i-a spus că ziua de 26 aprilie este cea în care ei au avut parte de intimitate pentru prima oară. Se aflau la Paris și se întâmpla în anul 1998.

”Mă întreabă Viorel… dacă știu ce zi e azi!?… Nu! Apoi, mi-a zis că pe 26 aprilie în 1998!… am făcut noi prima oară amor în Franța… la Paris!…Ce drăguț, romantic… ca un bărbat să țină minte data asta!…

Bine… oricum, noi femeile calculăm că a început relația de la prima întâlnire… cafea… cu el!… Bărbatul… calculează începutul relației… puțin diferit… de când te-a avut prima dată!…”, mărturisea blonda.

Oana Lis își dorește foarte mult să adopte un copil

Partenera de viață a lui Viorel Lis își dorește foarte mult un copil, astfel că a decis să adopte unul. Oana Lis a început demersurile în acest sens încă înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

“Da, îmi doresc foarte mult un copil. Am luat în calcul toate aspectele, m-am interesat despre procedură. Am început să fac dosarul dinainte de pandemie, însă din cauza situației, am stagnat și vom relua după ce se termină nebunia asta. Până voi avea copilașul, vor trece probabil 6 luni, până la 2 ani.

Deja aranjez camera, m-am apucat să gătesc. Nu îmi este frică pentru că eu am crescut cu responsabilități, după ce a murit mama, mi-am crescut frații. Chiar îmi imaginez cum ar fi să dorm cu copilul, să merg cu el în mașină. Viorel spune că trebuia să facem demult asta”, spunea Oana Lis de curând.

 

citește și...