Oana Ioniță, despre revenirea la TV. Ce spune despre eticheta de ”Bebelușă”

25.01.2021, 13:32
Oana Ioniță, despre revenirea la TV. Ce spune despre eticheta de ”Bebelușă”
Oana Ioniță, despre revenirea la TV. Ce spune despre eticheta de ”Bebelușă”

Oana Ioniță a comentat despre posibilitatea de a reveni pe micile ecrane.

Oana Ioniță s-a făcut remarcată publicului în urmă cu ani, la emisiunea ”Cronic a Cârcotașilor, de la postul de televiziune Prima TV, unde era una dintre ”Bebelușe”. Deși nu mai este dansatoare la emisiunea respectivă, oana Ioniță a dezvăluit că lumea continuă să o strige ”Bebelușa” și că nu a scăpat de această etichetă. ”Nu, sunt în continuare doamna Bebeluşă”, a spus vedeta pentru okmagazine.ro.

Întrebată dacă este tentată să se reîntoarcă în televiziune, Oana Ioniță a explicat: ”Eu particip ca invitat destul de frecvent la Kanal D, Antena 1, Antena Stars. În fiecare săptămână am câte un material, doar că, de data aceasta, nu mai este vorba despre mine, ci despre copiii pe care îi pregătesc. Copiii de la şcoala mea au participat la emisiuni precum “Românii au talent” sau “Next Star”, unde au ajuns până în finală. Eu, la vârsta lor, nu am avut această posibilitate ca dansatoare”.

În ce relații a rămas cu foștii colegi de la ”Cronica Cârcotașilor”

În cadrul interviului pentru publicația mai sus-menționată, Oana Ioniță a vorbit și despre foștii săi colegi de la emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”.

Vedeta a mărturisit în ce relații a rămas cu aceștia. Oana Ioniță a dezvăluit că și-ar dori să-l vadă din nou pe Mihai Găinușă pe micile ecrane.

”Îmi mai urmăresc colegele Bebeluşe pe Instagram şi pe TikTok. Şi, bineînţeles, cu Mihai Găinuşă, naşul nostru, cu care am filmat un pilot de emisiune înainte de Crăciun. Eu îmi doresc din tot sufletul să revină în televiziune pentru că este o persoană extrem de inteligentă şi cu un simţ al umorului şi al ironiei extrem de dezvoltat. Mihai va prezenta acest proiect la diverse televiziuni, eu doar îl susţin”, a declarat Oana Ioniță.

citește și...