Oana Cuzino nu va mai avea emisiune la TV. Anunțul făcut de Pro TV

28.07.2021, 12:42
Oana Cuzino nu va mai avea emisiune la TV. Anunțul făcut de Pro TV
Oana Cuzino nu va mai avea emisiune la TV. Anunțul făcut de Pro TV

Oana Cuzino nu va mai avea emisiune la TV. Aceasta a prezentat, timp de 18 ani, emisiunea ”Ce se întâmplă, doctore?”, la postul de televiziune Pro TV.  Pe contul său de socializare, vedeta de televiziune Oana Cuzino a transmis un mesaj legat de încetarea colaborării cu postul unde a lucrat aproape două decenii.

Oana Cuzino este cunoscută publicului din postura de prezentatoare a emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore?”, de la Pro TV. După 18 ani, Oana Cuzino nu va mai avea emisiunea respectivă.

”Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă. De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, se arată pe protv.ro.

Oana Cuzino nu va mai avea emisiune la TV. Ce a declarat vedeta

Oana Cuzino a transmis și ea un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare după ce s-a aflat despre întreruperea colaborării cu Pro TV.

”Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PRO TV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alaturi, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele. Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online. De altfel, un astfel de portal, ”360 de grade” reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele și nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi! Timpul profesional necesar acestui proiect de comunicare a devenit din ce în ce mai mare… Entuziasmul cu care este urmărit și strânsa interacțiune pe care o am cu milioane de oameni, în orice moment al zilei, a schimbat paradigma de comunicare, permițând să fim mai aproape de ei, depășind comunicarea convențională și constrangerile impuse prin intermediul unei televiziuni…Vă aștept alături de echipa de Experți DOC în fiecare zi și la orice oră, pe DOC.ro… nu numai dimineața!”, a explicat  aceasta.

 

citește și...