O virgină de 35 de ani a născut o fetiță, fără să facă sex. Femeia a cheltuit peste 21.000 de dolari

06.05.2022, 16:27

O femeie care și-a născut fiica fără să facă vreodată sex a vorbit despre bucuriile – și provocările – din circumstanțele ei neobișnuite. Femeia a reușit să nască un copil perfect sănătos, la 35 de ani, deși era virgină. 

Kimberley Godsall, în vârstă de 35 de ani, din Kent, a născut-o pe fiica de doi ani, Scarlett, în 2019, prin FIV folosind un donator de spermă.

Kimberley a cheltuit peste 21.000 de dolari pe tratamente de fertilitate. Godsall a spus că prietenii ei au glumit despre nașterea ei virgină și au remarcat că își salvează virginitatea pentru căsătorie.

Bărbații o dezamăgeau

Deși Kimberley a avut două relații, ea le-a încheiat pe ambele după ce și-a dat seama că bărbații o dezamăgeau.

Preocupată că viața ei nu urmărea planul pe care-l sperase, Kimberley a vorbit cu un consilier și și-a dat brusc seama că nu are nevoie de un bărbat pentru a avea copilul.

„Nu îi judec pe alții pentru că au mulți parteneri sexuali”

„Îmi dau seama că este o viziune romantică asupra vieții, dar de la o vârstă fragedă, am știut că, deși îmi doream copii, vreau mereu să fac sex doar cu persoana cu care mă voi căsători. Așa că am simțit că am eșuat când nu eram căsătorit până la jumătatea vârstei de 20 de ani. De când îmi amintesc, mi-am dorit să fiu mamă”, a spus ea. „Nu aș putea suporta gândul de a-mi trăi toată viața fără să-mi împlinesc vreodată visul de a avea un copil.”

Kimberley și-a rezervat o întâlnire pentru a vorbi cu un consultant la Clinica de Fertilitate Care și a fost ușurată să afle că  virginitatea nu ar face o diferență pentru procedură.

”Nu eram obișnuită cu nicio activitatea sexuală”

În 2017, Kimberley a făcut primii pași pentru a deveni mamă și a selectat online un donator de spermă.  Kimberley și-a amintit cum a optat să fie conștientă pentru procedură, dar, din păcate, a avut o experiență foarte dureroasă.

”Au folosit un speculum pentru a deschide vaginul, ceea ce a fost atât de dureros pentru mine, înainte de a introduce un cateter pentru a depune spermatozoizi în uter pentru a întâlni ovulul în așteptare. Mi-au spus după aceea că reacția mea extremă se reducea la a fi virgin. Din punct de vedere psihologic, cât și fizic, nu eram obișnuită cu nicio activitatea sexuală”, a mai declarat femeia.

La mijlocul lui 2018, Godsall a fost încântată să afle că în sfârșit era însărcinată cu o fetiță.

citește și...