Dezvăluirile intime ale actriței Tania Popa. ”Când m-am căsătorit eram virgină”

09.07.2020, 10:22
Dezvăluirile intime ale actriței Tania Popa. ”Când m-am căsătorit eram virgină”
Dezvăluirile intime ale actriței Tania Popa. ”Când m-am căsătorit eram virgină”

Actrița Tania Popa a făcut dezvăluiri intime la o emisiune de televiziue. Aceasta a mărturiit că s-a căsătorit virgină.

Tania Popa este căsătorită în prezent cu Veaceslav Damian. Tania Popa și Veaceslav Damian formează un cuplu de peste 10 ani. Tania Popa și Veaceslav au împreună un băiat, Slavic. Actriţa a mai fost căsătorită de două ori şi din primul mariaj are o fiică, Daria.

Tania Popa s-a căsătorit la vârsta de 18 ani.

”După o săptămâna m am căsătorit. La 18 ani când m am căsătorit eram virgină și așa am rămas o saptămână după nuntă. Am făcut dragoste pe un bloc, pe acoperiș și mi-aș dori să o fac și în avion”, a declarat Tania Popa, potrivit spynews.ro.

Tania Popa, alături de actualul său soț

A câștigat ”Ferma Vedetelor” în anul 2018

În anul 2018, actrița Tania Popa a căștigat emisiunea ”Ferma Vedetelor”, de la pro TV, fiind singura femeie care a ieșit învingătoare în show-ul respectiv. Ea a încasat atunci un premiu în valoare de 50.000 de euro.

„Eu nu sunt genul care abandonează oricât de greu mi-ar fi. Am fost Tania Popa omul 100%, iar prezența camerelor nu a schimbat deloc felul meu de a fi. Nu am fost actrița, am fost omul. Cu siguranță, știu să mă cert, însă sunt un om pasional, activ, sunt un vulcan, dar cu normă. Nu suport tensiunile, când lumea se ceartă și țipă, nu îmi plac deloc situațiile astea”, declara, pentru libertatea.ro, Tania Popa, după încheierea emisiunii.

Drama din familia Taniei Popa

Tania Popa a trecut printr-o mare suferință în urmă cu ani, când tatăl său a murit otrăvit.

„Pe tata l-am pierdut în 93. Culmea e că atunci mi se părea că a murit la o vârstă înaintată… A murit dintr-un accident stupid, s-a otrăvit din greşeală, la vârsta de 49 de ani. Acum îmi dau seama că a murit foarte tânăr. Eu având 45, simt că acum începe viaţa. Când ne întâlnim cu familia, este obligatoriu să se aducă aminte de tatăl meu, pentru că eram un om care îşi dădea, la propriu, totul de pe el, oricui. Era de o generozitate ieşită din comun, îl iubea necondiţionat toată lumea. Era medic pe salvare. Mi-am dat seama cât de iubit era la înmormântare.

Sunt dintr-un orăşel mic şi la înmormântarea lui am avut senzaţia că este o manifestaţie de 1 mai, unde se aduna cea mai multă lume. Veniseră din sate, din suburbii, de peste tot. Era ca mine, toţi îmi spun că semăn cu el – energic, vesel tot timpul, îi plăcea sportul ca şi mie. Nu plâng când îmi aduc aminte de el, decât dacă se insistă pe subiect, dar pot să zic că de foarte multe ori am simţit prezenţa lui, însă numai când eram pe scenă. Ăsta este imensul meu regret, că el nu a apucat să mă vadă pe scenă sau la televizor. Sunt convinsă că ar fi fost extrem de mândru de mine”, povestea ea într-un interviu pentru adevarul.ro.

citește și...