O turistă de 24 de ani, găsită moartă în mod misterios în Bali, la doar câteva zile după ce a postat poze din vacanță

25.08.2022, 14:34

O tânără a murit în mod misterios în Bali, lăsându-și familia și prietenii să îi aducă trupul acasă, în Australia. O mamă cu inima frântă i-a adus un omagiu fiicei sale “înger”, după ce aceasta a murit în mod misterios în timpul unei vacanțe în Bali. “Strălucirea mea. Copilul meu. Îngerul meu.  Am nevoie să văd din nou apelurile și mesajele tale. Nu-mi pot imagina viața fără tine.”

Olyvia Cowley, în vârstă de 24 de ani, împărtășise fotografii de pe insula paradisiacă în săptămânile dinaintea morții sale “neașteptate“.

Actualizările ei de pe Facebook arătau priveliștea de la hotelul ei și un selfie într-un restaurant cu palmieri, transmite The Sun.

“Strălucirea mea. Copilul meu. Îngerul meu”

Părinții Olyviei au călătorit în Bali pentru a-i duce trupul neînsuflețit acasă, pe Coasta de Aur din Australia, au declarat prietenii.

Mama Christina a declarat pe Facebook: “Strălucirea mea. Copilul meu. Îngerul meu. Îmi va fi dor de tine pentru totdeauna. Ce zâmbet, ești cineva care luminează lumea. Niciodată nu vei fi mai iubită ca acum. Dragostea mea pentru tine, porumbelul meu, este dincolo de tot ceea ce vei înțelege vreodată. Am nevoie să văd din nou apelurile și mesajele tale. Nu-mi pot imagina viața fără tine.

Donații pentru a ajuta la plata expatrierii trupului neînsuflețit

Prietena apropiată a Christinei, Tanya Pohio, a dezvăluit că părinții Olyviei au călătorit în Bali din Japonia pentru a o aduce acasă, în Queensland.
Ea a spus: “Nu am mai văzut-o de mult timp. Olyvia – lumină și iubire plecată prea devreme”.

“Ea este fiica frumoasă a uneia dintre cele mai bune prietene ale mele, Christina. A devenit cu atât mai tragic cu cât a murit în Bali.”

O altă prietenă de familie, Shae Barr, a înființat un GoFundMe pentru a ajuta la plata expatrierii corpului Olyviei.

Ea a scris: “Vineri, 19 august, iubita noastră Olyvia a decedat în mod neașteptat în Bali. Familia plănuiește în prezent să o aducă pe Liv acasă, pe Coasta de Aur. Pentru a ușura presiunea financiară asupra familiei care merge mai departe, vă cer orice donații dacă aveți posibilitatea să o faceți”.

“Haideți să ajutăm această familie extraordinară să treacă prin aceste etape următoare”.

citește și...