O tânără care l-a numit pe Putin ”psihopat” a fost găsită moartă într-o valiză. Cine a fost, de fapt, vinovat de crimă

16.03.2022, 19:59

Un model rus pe nume Gretta Vedler a fost găsit mort într-o valiză la mai bine de un an după ce a dispărut. Vedler a fost ucisă la o lună după ce l-a criticat pe președintele rus Vladimir Putin prin intermediul rețelelor de socializare, motiv pentru care numele ei a fost pus în centrul atenției.

Vedler a fost ucis la o lună după ce l-a numit „psihopat” pe președintele rus Vladimir Putin și a prezis că campania sa de „îmbunătățire a integrității Rusiei” se va încheia într-o tragedie.

Tânăra de 23 de ani a fost ucisă la o lună după ce a postat pe rețelele de socializare în care l-a numit pe Vladimir Putin „psihopat” și a subliniat că scopul său este de a „îmbunătăți integritatea Rusiei”.

Tânăra l-a numit pe Vladimir Putin „psihopat”

„Pentru psihopați, este important să experimenteze în mod constant un sentiment de plinătate și claritate a vieții, așa că le place riscul, experiențele intense, comunicarea intensă, activitatea intensă – o viață intensă și dinamică. Poate că vrea cu adevărat să sporească integritatea Rusiei și dorește sincer binele rușilor”.

Postările ei despre Putin din ianuarie 2021, cu o lună înainte de a fi ucisă, nu sunt considerate relevante pentru moartea ei, dar sunt înfricoșătoare având în vedere evenimentele ulterioare.

Femeia era dispărută de un an

Fostul iubit al defunctei, Dmitri Korovin, în vârstă de 23 de ani, a recunoscut, la peste un an mai târziu, că a sugrumat-o până la moarte în urma unei dispute financiare la Moscova, fără legătură cu opiniile sale politice.

El a recunoscut în fața interogatorilor că i-a pus cadavrul într-o valiză și a dormit într-o cameră de hotel timp de trei nopți cu ea. Pentru a ascunde crima, tânărul a postat pe rețelele de socializare ale Grettei Vedler. Dmitri Korovin a vrut să îi facă pe toți oamenii că modelul este încă în viață

Toți cei care o cunoșteau pe Gretta Vedler nu s-au gândit o clipă că fostul ei ar fi fost vinovat de crimă.

citește și...