O româncă a ajuns în presa din Marea Britanie. Cum arată bunicuța care sfidează vârsta. “Nu știam ce să nu mănânc”

04.07.2022, 16:26

O bunicuță care sfidează vârsta a cucerit atât de multe titluri de culturism în bikini, încât a devenit jurat la competițiile de fitness – fanilor nu le vine să creadă cât de bine arată Anca Nicoleta Ward. Anca Nicoleta Ward, o culturistă britanică în vârstă de 38 de ani și o bunicuță, spune că este singura campioană mondială la culturism profesionist în bikini.

O româncă de 38 ani a ajuns în presa din Marea Britanie după ce a devenit campioană la culturism.  Anca Nicoleta Ward participă la concursuri de culturism de zeci de ani – și, ca urmare, londoneza a reușit să-și păstreze aspectul tineresc.

În ciuda faptului că are nepoți, femeia crede că “arată mai bine decât la 20 de ani”, potrivit dailystar.co.uk.

O româncă de 38 ani a ajuns în presa din Marea Britanie

Faceți cunoștință cu britanica super-fit care spune că este singura campioană mondială la culturism profesionist în bikini – care este și bunică.

Anca Nicoleta Ward, în vârstă de 38 de ani, a început să lucreze pentru o carieră în fitness în urmă cu nouă ani, iar acum este unul dintre cele mai mari nume din domeniu.

O româncă este campioană la culturism. Cum arată bunicuța care sfidează vârsta

 

O bunicuță face furori în lumea fitness-ului

Și în ciuda faptului că are un fiu, doi copii vitregi și chiar un nepot – ea s-a dedicat să devină campioană mondia

Concurenta experimentată în bikini Anca a făcut parte din juriul de experți, în timp ce urmărea cum candidații pozează pe scena de la Middleton Arena.

Cum a ajuns Anca în industrie

După ce s-a mutat din România în Anglia, în urmă cu 21 de ani, a început să participe la concursuri de culturism.

Ea a spus: “Întotdeauna am fost pasionată de sport. Am făcut karate de la vârsta de șapte ani, apoi am făcut dans acasă. Când am venit în Anglia, am continuat să alerg, am făcut chiar și câteva maratoane. Apoi m-am dus la sală și am văzut acești oameni uriași. M-am gândit: “Eu nu arăt ca ei – de ce nu arăt și eu?””.

Anca a adăugat: “Am vorbit cu un antrenor, care mi-a spus că antrenamentul cu greutăți este calea de urmat, dar eu nu știam nimic despre nutriție – nu știam ce să nu mănânc sau cum să-mi odihnesc corpul. Apoi m-am apucat de antrenamente cu greutăți – mă uitam la culturistii din America și m-am gândit: “Pot să fac și eu asta”.

A obținut victorii la categoriile “Mame care ridică” și “Bikini Wellness”

Anca este căsătorită cu Ted (56 de ani). Ea are un fiu, pe nume Teddy, doi copii vitregi și un nepot. Printre cele mai recente premii câștigate se numără: “Mums that lift” și “Bikini Wellness”.

“Dacă stau să mă gândesc cred că sunt singura campioană la Bikini Wellness” care este și bunică”, a mai spus Anca.

Românca are un vis, acela de a deveni campionă mondială. Anca spune că primește des complimente pentru felul în care arată, iar oamenii o opresc pe stradă pentru poze. “Arăt mai bine acum, decât arătam la 20 de ani. Totul este despre antrenament și despre stilul de viață. Nu beau, nu fumez, iar asta contează”, a mai spus Anca.

 

citește și...