„Bunica fitness” este urmărită de mii de persoane pe rețele de socializare. Are 63 de ani și atrage „tinerii de 18 ani”

04.04.2022, 18:20

Lesley Maxwell, 63 de ani, din Melbourne, Australia, susține că atrage „tinerii de 18 ani” și este confundată cu o femeie de 20 de ani. Săptămâna aceasta a explicat cum își accelerează metabolismul

O bunică super în formă, în vârstă de 63 de ani, a explicat cum reușește să arate senzațional.

Lesley Maxwell, din Melbourne, Australia, susține că atrage „tinerii de 18 ani” în sală datorită fizicului ei tonifiat.

 „Mama îmi spunea că bărbaților nu le plac mușchii”

 „Mama îmi spunea că bărbaților nu le plac mușchii, dar în adâncul sufletului știam că este invers. De fapt, întotdeauna am fost foarte interesată să trăiesc un stil de viață sănătos, așa că scopul meu a fost să rămân cât mai în formă posibil.”

Femeia are o armată de fani pe Instagram unde distribuie videoclipuri pentru a-și demonstra antrenamentele.

„Bunica fitness” merge la sală cinci zile pe săptămână

Lesley Maxwell, care se dedică cu normă întreagă condiționării fizice, cinci zile pe săptămână merge la sală pentru a-și menține corpul în formă

Lesley a susținut că a reușit să ardă mai multe calorii datorită rutinei sale de antrenament.

Ea a împărtășit o fotografie purtând un top decupat și jambiere de gimnastică.

În comentarii, fanii bunicii au fost impresionați de look-ul ei. O persoană a scris: „Atât de frumoasă Lesley”. În timp ce altul a adăugat: „Arăt incredibil”. Și un al treilea a comentat: „Arătă atât de frumos și puternic – o femeie sexy cu acel corp fierbinte cu tonus muscular.”

Care este secretul ei

Potrivit „bunicii de fitness”, pasiunea ei pentru bodywork și sport în general a început la vârsta de 48 de ani, când a schimbat industria frumuseții pentru sala de sport. De atunci, viața ei a devenit mai sănătoasă și chiar și 12 luni mai târziu a câștigat primul său concurs de culturism. Astăzi, la 63 de ani, Lesley Maxwell pretinde că se simte mai bine ca niciodată.

 

citește și...