”Am 44 de ani și sunt bunică. Oamenii mă acuză că mint”. Cum arată femeia care a devenit virală pe TikTok

16.04.2022, 18:45

Claire McGougan, în vârstă de 44 de ani, postează în mod regulat pe TikTok, unde oamenii sunt uimiți de aspectul ei tineresc – dar unii critici au acuzat-o că „minte” cu privire la vârsta ei.

O femeie care este bunică la 44 de ani spune că tinerii o acuză de minciună.

Claire McGougan, din Scoția, postează în mod regulat pe canalul ei TikTok și a primit recent un comentariu nepoliticos care spunea: „Bunico, da, corect”.

„Am 44 de ani și sunt bunică. Toată lumea crede că mint”

Într-un videoclip recent, a fost filmată dându-i nepotului ei un biberon cu lapte, ceea ce a făcut că o persoană să o acuze că minte.

„Da, sunt 100% bunică – iubesc, este cel mai bun lucru din viața mea!.”

Unii fani au acuzat-o că „minte” 

Videoclipul a fost vizionat de peste 137.000 de ori și mulți oameni au spus același lucru.

Un utilizator a spus: „Bunicul glamour! Ești superbă și eu sunt geloasă”. Un al doilea a comentat: „Arăți grozav! Gândește-te că oamenii sunt geloși”. Altcineva i-a spus lui Claire: „Nu-mi vine să cred câte comentarii negative primești. O bunică uluitoare și abia aștept să vă văd TikTok-urile.”

Între timp, alți oameni au încercat să ghicească vârsta lui Claire, unii gândindu-se la 40 de ani și un utilizator sugerând chiar 50 de ani.

Claire a recunoscut apoi că folosea un filtru, dar a spus că nu a avut nicio operație cosmetică.

„Singurul lucru pe care îl folosesc este un filtru”, a spus ea.

Acest lucru vine după ce Lesley Maxwell, 63 de ani, din Melbourne, Australia, susține că atrage „tinerii de 18 ani” și este confundată cu o femeie de 20 de ani.

În comentarii, fanii bunicii au fost impresionați de look-ul ei. O persoană a scris: „Atât de frumoasă Lesley”. În timp ce altul a adăugat: „Arăt incredibil”. Și un al treilea a comentat: „Arătă atât de frumos și puternic – o femeie sexy cu acel corp fierbinte cu tonus muscular.”

Potrivit „bunicii de fitness”, pasiunea ei pentru bodywork și sport în general a început la vârsta de 48 de ani, când a schimbat industria frumuseții pentru sala de sport. De atunci, viața ei a devenit mai sănătoasă și chiar și 12 luni mai târziu a câștigat primul său concurs de culturism. Astăzi, la 63 de ani, Lesley Maxwell pretinde că se simte mai bine ca niciodată.

citește și...