FOTO. Cum arată pastorul care a părăsit biserica și acum câștigă 10.000 de dolari pe lună pe OnlyFans. ”Sexualitatea mea este incredibil de vindecătoare”

22.06.2022, 16:41

În fiecare zi sunt mai multe fete care practică asistenta medicală, profesorul sau orice altă profesie pentru a profita în fața camerei. Este cazul lui Nikole Mitchell , un pastor originar din Minnesota, Statele Unite, care a luat decizia de a-și abandona viața religioasă pentru a face fotografii și videoclipuri pentru platforma pentru adulți OnlyFans.

Nikole Mitchell, un pastor creștin originar din Minnesota, Statele Unite, a luat decizia de a-și abandona viața religioasă pentru a face fotografii și videoclipuri pe OnlyFans. Într-un interviu pentru New York Post, femeia în vârstă de 36 de ani a declarat că a abandonat viața creștină.

A fost unul dintre cei mai influenți pastori religioși ai Bisericii Woodland Hills, din Minnesota (Statele Unite), a fost căsătorită și pentru comunitate a fost o mamă exemplară a copiilor ei care aveau 10, 7 și 4 ani. Dar la un moment dat tot ce este reprimat reușește să iasă la iveală.

”Sexualitatea mea este incredibil de vindecătoare”

Acum fostul pastor a găsit publicitate pentru o piesă cu o temă LGBTQ+ la care a participat, mai târziu a reflectat și și-a dat seama că își reprimă orientarea sexuală de câțiva ani, a spus ea.

„Am început foarte timid, cum ar fi să fac fotografii topless, dar acum am ajuns la punctul în care preiau cereri personale și fac videoclipuri foarte adaptate la dorințele specifice ale oamenilor. Sexualitatea mea este incredibil de vindecătoare și sacră. Și când dau acest cadou oamenilor, îi binecuvântez. În martie 2020, urma să fiu plătită cu câteva mii de dolari pentru a face sex cu cineva”, a mărturisit ea.

Identitate lui Mitchell a fost dezvăluită la un spectacol de teatru

În 2011, Mitchell, împreună cu fostul ei soț, s-au alăturat Bisericii Woodland Hills, o biserică evanghelică din statul Minnesota, care i-a deschis ochii asupra posibilității egalității de gen în cadrul credinței. „Mi-a uimit mintea”, și-a amintit ea despre prima ei vizită la sanctuar.

„Unul dintre pastorii mei a spus: „Nikole, ți-ai dat seama că ești teolog? Și ei au spus: „Ne-am dori să fiți unul dintre pastorii noștri”, a spus ea. Ea a fost de acord, iar experiența i-a deschis ochii: „A fi pe scenă în fața a mii de oameni, la asta visase de ani de zile”. Mitchell, care creștea simultan trei copii cu vârsta de 10, 7 și 4 ani, a obținut un loc ca pastor săptămânal.

Dar adevărata identitate a lui Mitchell a început să fie dezvăluită atunci când a participat la un spectacol de teatru pentru LGBTQIA+ în 2016. „Am spus: „O, Doamne, nu cred că sunt hetero” și mi-a zguduit lumea”, a spus Mitchell. , care acum se identifică drept bisexual și pansexual .

„Știam că, dacă îmi dezvălui orientarea sexuală, voi pierde totul”

Deodată, Mitchell s-a trezit trăind o viață dublă, luptându-se să-și păstreze în secret. A fost pastor, a părăsit biserica și acum își vinde fotografiile pe Only Fans sexualitatea.

Astăzi este o dansatoare erotică care se întreține prin platforma OnlyFans, unde își vinde fotografiile și videoclipurile urmăritorilor ei. „De la o vârstă foarte fragedă, fantezisem să fiu stripteuză. Dar am fost îndoctrinată să cred că dorințele mele și corpul meu sunt în mod înnăscut păcătoși și malefic”, descrie ea astăzi.

Abia când a ținut prima predică de weekend la care a participat cu mare atenție, în 2017, Mitchell a decis în cele din urmă să părăsească biserica: „Nu am mai apărut niciodată”.

Câteva luni mai târziu, Mitchell a ieșit public într-un videoclip confesional pe YouTube, postat pe platformele ei de socializare.

Confruntată cu reconstruirea vieții, a început să se gândească la viitorul ei. „Am început să o urmăresc pe soția antrenorului meu de viață [pe Instagram], care făcea lenjerie de model”, a spus Mitchell.

Imediat după aceea, s-a alăturat unui fotograf pentru a face prima ei ședință foto nud. „Am plâns pentru că nu m-am simțit niciodată mai sfântă în viața mea”, și-a amintit ea despre sesiune.

Mitchell s-a mutat la Los Angeles în august 2019 și a divorțat de soțul ei în iunie. Astăzi, ea este mai fericită ca niciodată. „Fiecare persoană are dreptul să se exprime în modul care i se pare bine și așa mă simt bine cu mine”, a spus ea.

 

citește și...