Actrița Denise Richards s-a înscris pe OnlyFans. Ce taxă percepe vedeta

24.06.2022, 15:09

Denise Richards nu doar că susține decizia fiicei ei de a deschide un cont OnlyFans, dar se și alătură platformei.  Vedeta percepe 25 de dolari pe lună pentru accesul la conținutul ei. Fanii plătesc o taxă de 19,99 dolari solicitată de Sami, în vârstă de 18 ani.

Denise a anunțat oficial joi că își înființează propria pagină pe OnlyFans, o mișcare care vine la o săptămână după ce fiica ei Sami Sheen, în vârstă de 18 ani, a făcut același lucru.

Actrița în vârstă de 51 de ani a mers pe Instagram joi pentru a anunța lansarea contului ei OnlyFans. Richards a împărtășit vestea la aproximativ o săptămână după ce fiica ei în vârstă de 18 ani, Sami Sheen, s-a alăturat platformei controversate.

Denise Richards a anunțat că s-a înscris pe OnlyFans

“Este vară!!! Perioada mea preferată a anului💫☀️🏝”, a scris Richards. „Discutăm cu voi toți pe #onlyfans chiar acum. Eu personal voi răspunde la toate mesajele tale. Link în bio.”

Sami percepe aproximativ 19,99 dolari pe lună, în timp ce Denise percepe 25 dolari pe lună pentru accesul la conținutul ei exclusiv.

Conflict generat de decizia tinerei

Charlie Sheen și Denise au avut un conflict controversat cu privire la pagina de OF a fiicei lor, pe care Denise a realizat-o în cele din urmă.

Charlie s-a opus ferm ca Sami să publice conținut pe site, unde mulți utilizatori postează nuditate (dar nu exclusiv).

Denise Richards își susține fiica

„Mi-aș dori să am încrederea pe care o are fiica mea de 18 ani. Și nici nu pot judeca alegerile ei. Am pozat pentru Playboy, să fiu sinceră nici tatăl ei nu ar trebui să fie deranjat. Mi-a luat mulți ani și încă mă lupt uneori”, a spus Denise Richards.

Deși Charlie a fost inițial supărat că tânăra de 18 ani s-a alăturat OnlyFans, fosta lui soție a reușit să-l convingă să se răzgândească. Denise Richards a fost imediat de acord cu alegerea lui Sami, dar Charlie nu a fost în totalitate de acord.

 

citește și...