“Sunt o vedetă OnlyFans. Oamenii ar putea face mișto de copiii mei, dar voi conduce un Ferrari”. Povestea tinerei care a debutat în industria pentru adulți

06.09.2022, 18:20

Elle Brooke a avut un succes enorm vânzându-și fotografiile sexy pe OnlyFans, dar a recunoscut că alegerea sa ar putea avea un impact negativ asupra vieții copiilor pe care îi are. “Sunt o vedetă OnlyFans. Oamenii ar putea face mișto de copiii mei, dar voi conduce un Ferrari”.

Una dintre cele mai mari vedete OnlyFans din Marea Britanie a recunoscut că orice copil pe care îl va avea în viitor ar putea fi luat peste picior din cauza carierei sale.

Cu peste 480.000 de urmăritori pe Instagram și după ce a câștigat recent un meci de box cu celebrități la O2 Indigo din Londra, Elle Brooke a devenit una dintre cele mai notabile vedete OnlyFans din Marea Britanie, potrivit dailystar.co.uk.

“Sunt o vedetă OnlyFans. Oamenii ar putea face mișto de copiii mei, dar voi conduce un Ferrari”

Tânăra în vârstă de 24 de ani a debutat în industria pentru adulți când a început să vândă fotografii sexy online în timpul facultății de drept și a renunțat rapid la o potențială carieră juridică pentru a începe să facă modelling cu normă întreagă.

Acum, vorbind în cadrul podcastului Anything Goes with James English, Elle a recunoscut că, deși alegerea a fost profitabilă, munca ei obraznică ar putea avea un impact asupra modului în care va fi părinte în viitor, dacă va decide să aibă copii.

Femeia are filmări cu conținut indecent

“Este un lucru la care m-am gândit, dar este ceva ce nu se află în viziunea mea în acest moment, deoarece nu vreau copii, cel puțin până la 33 de ani”, a recunoscut ea.

“Vreau să îmi construiesc viața, vreau să îmi construiesc cariera, vreau să îmi construiesc o fundație pe care dacă aș avea copii, oamenii vor râde de ei sau orice altceva, dar apoi voi conduce un Ferrari.

Pentru mine, asta ar fi, nu o răzbunare, dar ar ușura vina, cred, pentru că nu vrei ca copiii tăi să fie luați peste picior și ai vrea ca copilul tău să aibă cea mai bună educație din toate timpurile.”

În timpul interviului, Elle s-a destăinuit și despre “regretele” sale de a fi filmat unele dintre casetele cu conținut indecent, la începutul carierei sale.

Și a mărturisit că existența unora dintre aceste videoclipuri ar putea foarte bine să ducă la faptul că copiii ei să fie batjocoriți.

Ea a continuat: “Am fost la școală, nu am fost cea mai drăguță și copiii sunt răi, sunt bătăuși și școala nu este un loc plăcut sau ușor de a fi. Așa că, cu siguranță, te gândești la asta și la modul în care ceea ce faci i-ar putea afecta.

Eu cred că este ceva de care trebuie să fii conștient, dar trebuie să fii deschis și cu ei.”

Unele dintre criticile cu care Elle s-a confruntat în timpul tranziției sale către munca cu conținut indecent i-au afectat chiar și propria încredere în sine.

 

citește și...