“O mamă geloasă a chemat poliția pentru că fac OnlyFans, în timp ce copiii mei dorm. Mi-au vandalizat casa”. O vedetă OnlyFans trece printr-un coșmar

22.08.2022, 16:04

O vedetă OnlyFans a povestit cum mamele geloase o reclamă la poliție și îi vandalizează casa din cauza carierei sale pe OnlyFans. Haterii au urmărit-o înainte de a-i vandaliza casa . “Acum pot să le ofer asta copiilor mei stabilitate. Dacă prețul pentru asta este că unii oameni nu mă plac, atunci este în regulă”. Femeia câștigă 60.000 de lire sterline pe lună.

Lucy Banks, în vârstă de 32 de ani, câștigă bani îndeplinind fanteziile picante ale abonaților săi – cum ar fi să se ungă cu ulei în bucătărie în timp ce copiii ei dorm.

În vârstă de 32 de ani a schimbat conturile curente cu conținut pentru adulți în 2019 și acum câștigă până la 60.000 de lire sterline pe lună pe OnlyFans, transmite The Sun.

Femeia este hărțuită de hateri

Independența sa financiară i-a permis să-și trimită băieții la o educație privată, bucurându-se în același timp de un stil de viață confortabil.

Criticii o acuză în mod constant pe Lucy că își expune copiii la munca sexuală – și au luat măsuri terifiante pentru a-și face cunoscută opinia.

“Dacă prețul pentru asta este că unii oameni nu mă plac, atunci este în regulă”

Ea a fost nevoită să-și schimbe numele în mod legal și să depună mai multe ordine de restricție în încercarea de a scăpa de furia părinților indignați.

Mămica a doi copii a fost chiar raportată de cinci ori la serviciile de protecție a copilului și la poliție din cauza meseriei sale.

Polițiștii i-au spus că au fost anunțați că îi pune în pericol pe cei mici, înainte de a o asigura că reclamațiile au fost respinse.

Dar criticile constante la adresa modului în care se comportă ca părinte au supărat-o inevitabil.

Ea a declarat pentru news.com.au: “Am fost foarte supărată. A fost foarte angoasant pentru mine. Sunt o mamă excepțională și tot ceea ce fac este pentru a mă asigura că cei mici sunt în siguranță.”

Haterii au urmărit-o înainte de a-i vandaliza casa

Mama a adăugat: “Asta a dus totul la un nou nivel și ne-am mutat la câteva săptămâni după aceea. Oamenii pot să mă urască oricât de mult doresc, nu este o problemă. Este evident că a fost cineva care nu mă place și care știe unde locuiesc”. Nu am crescut cu stabilitate, dar acum pot să le ofer asta copiilor mei. Dacă prețul pentru asta este că unii oameni nu mă plac, atunci este în regulă”.

Acum lucrează sub pseudonimul de Lucy Banks și și-a schimbat numele în mod legal pentru ca oamenii să o găsească mai greu.

Lucy a subliniat că cei care nu o cunisc nu au “nicio idee” despre eforturile pe care le face pentru a se asigura că familia ei este în siguranță.

Dar, în ciuda stresului din cariera ei OnlyFans, ea încă apreciază platforma pentru adulți pentru că i-a acordat o nouă șansă la viață și a făcut-o să nu aibă datorii.

Mama vrea acum să învingă stigmatul de a avea o slujbă deocheată, insistând că mulți creatori vor doar “ce este mai bun pentru familiile noastre”. Ea a spus chiar că OnlyFans i-a permis să devină un părinte mai bun în comparație cu perioada în care lucra 60 de ore pe săptămână.

Lucy a explicat: “După școală, îi ajut cu temele, pregătesc cina și îi pun la culcare. Actualul meu loc de muncă îmi permite flexibilitatea de a face asta… fostul meu loc de muncă nu o făcea”.

Ea a adăugat: “Acest loc de muncă înseamnă că îmi pot înscrie copiii la școli private de una singură, am cumpărat o casă pentru noi și am cumpărat o mașină stabilă. .”

 

 

citește și...