O polițistă “hărțuită” se lansează pe OnlyFans după ce a demisionat din poliție

03.11.2022, 14:45

Fostul sergent, în vârstă de 36 de ani, postează fotografii picante cu ea în bikini în locații exotice, precum și arătându-și corpul impresionant de tonifiat și împărtășind rutinele sale de antrenament. ” După 14 ani de serviciu în calitate de agent de poliție, sergent de poliție și inspector de poliție, sunt extrem de mândră de mine”

Un fost ofițer de poliție care a demisionat în urma unor acuzații de hărțuire a lansat o pagină OnlyFans.

Leanne Carr, în vârstă de 37 de ani, și-a creat un număr masiv de urmăritori pe Instagram cu un flux de fotografii de călătorie pline de farmec, poze în bikini și videoclipuri de fitness după ce a părăsit Poliția Lincolnshire, transmite dailystar.co.uk.

O polițistă “hărțuită” se lansează pe OnlyFans după ce a demisionat din poliție

Fostul polițist, sergent și inspector de 14 ani a demisionat din poliție în 2018 în urma unor presupuse “intimidări, hărțuiri și victimizări”.

Leanne pare să fi decis acum să profite de prezența sa pe rețelele de socializare, care include 124.000 de urmăritori pe Instagram, alăturându-se site-ului exclusivist de abonamente OnlyFans.

A fost acuzată că a călătorit în jurul lumii în concediu medical

Pentru puțin peste 11 lire sterline pe lună, admiratorii se pot asigura că nu pierd nimic din ceea ce a publicat absolventa de criminologie și științe criminalistice.

Așa cum tinde să se întâmple cu vedetele pentru adulți și influencerii care împărtășesc conținut pe OnlyFans, Leanne a creat o listă de dorințe pe Amazon care include un costum de Spider Man și tehnologie flash, cum ar fi un iPhone.

Leanne a stârnit controverse în 2018 când a fost acuzată că a călătorit în jurul lumii în concediu medical. Ea a negat acuzațiile făcute de foștii ei colegi, care susțin că a împărtășit fotografii din locații exotice în timp ce era în concediu de odihnă din cauza unei boli cauzate de stres.

În 2020, Leanne a vorbit despre plecarea din poliție într-o postare pe Instagram. Ea a scris: “De când a devenit acceptabil să judeci pe cineva pe baza felului în care arată? Nimeni nu merită să fie tratat în mod diferit sau mai puțin favorabil, indiferent de ocupația sau de titlul pe care îl are în cadrul acelui loc de muncă.

Îmi plac aceleași lucruri ca tuturor celorlalți, călătoresc (în timpul propriului meu concediu, nu în timp ce sunt în concediu medical, așa cum s-a pretins,  lucrez și am grijă de corpul meu și transmit jocuri și antrenamentele mele pe Twitch. Este ceva în neregulă cu asta?”

Într-o altă postare, Leanne a spus că a părăsit forțele de ordine din cauza “negativității”.

Ea a scris: “Intimidarea, hărțuirea și victimizarea nu sunt în regulă. După 14 ani de serviciu în calitate de agent de poliție, sergent de poliție și inspector de poliție, sunt extrem de mândră de mine. Am realizat acest lucru prin muncă grea, determinare, sacrificii și dragoste pentru a serviciu publicul.”

 

 

 

citește și...