“Am trecut de la banca de alimente la câștigarea a 500.000 de lire sterline pe OnlyFans”. Povestea modelului britanic de fitness

29.10.2022, 17:11

Louise Roberts este un model britanic de fitness și creator de conținut, iar ea a declarat pentru Daily Star cum vânzarea de conținut picant bazat pe sala de sport, în timp ce a intrat în vârstă de 40 de ani, a ajutat să inspire alte femei

Un model de fitness profesionist care face bani pe OnlyFans a povestit cum a găsit succesul pe platformă, deși abia de curând și-a prioritizat sănătatea.

Louise Roberts a renunțat la cariera de profesoară pentru a deveni model de fitness cu normă întreagă, după ce primul blocaj cu coronavirus i-a oprit lecțiile la clasă.

“Am trecut de la banca de alimente la câștigarea a 500.000 de lire sterline pe OnlyFans”

În vârstă de 40 de ani a adunat deja peste 190.000 de urmăritori pe Instagram și milioane de like-uri pe TikTok.

Și, vorbind în exclusivitate pentru Daily Star, Louise a împărtășit de ce nu se teme să își îmbrățișeze statutul de femeie de 40 de ani în conținutul pe care îl creează.

“Fitness-ul mi-a salvat viața”

Ea a explicat: “Cred că multe femei ajung la vârsta de 30 de ani și simt că ce au mai bun este în spatele lor, sau că au trecut puțin peste. Așa că îmi place să împărtășesc povestea mea, care este, în principiu, că am pornit de la 35 de ani. Am pornit de la zero… în toți cei 20 de ani ai mei am muncit și a fi profesor era ca și cum ai fi într-un fel de călugărie și a renunța la viața ta pentru Dumnezeu.”

Dar, după ce la 35 de ani s-a confruntat brusc cu o dificultate în viața personală, prietena lui Louise a dus-o la sala de sport și, ulterior, a dat startul călătoriei sale de fitness.

“Pur și simplu mi-am găsit eliberarea în sala de gimnastică, așa că la 35 de ani mi-a luat șase luni să pierd jumătate din grăsimea corporală și să câștig o mulțime de mușchi”, și-a amintit ea.

Cinci ani mai târziu și la vârsta de 40 de ani, Louise și-a transformat pasiunea pentru fitness într-o afacere, împărtășind conținut picant, inclusiv videoclipuri cu antrenamente pe OnlyFans.

“Dintr-o dată am 40 de ani, Instagram-ul meu a explodat, sunt pe cale să zbor la Miami, LA și Vegas pentru a face ședințe foto și colaborări… este o nebunie”, a explicat ea.

Pe lângă faptul că a ajutat-o mental să găsească o cale de ieșire dintr-un loc de muncă de profesor pe care l-a găsit “deprimant” în timpul blocajului coronavirusului, Louise a sugerat că contul ei OnlyFans a fost incredibil de profitabil din punct de vedere financiar.

Ea a continuat: “Dar, de asemenea, nu aș fi câștigat ceea ce câștig acum pe OnlyFans dacă nu mi-aș fi transformat corpul și nu aș fi intrat în această formă și nu mi-aș fi crescut Instagram-ul.

“Am început în ianuarie 2021, iar netul meu brut pe OnlyFans în acest moment este de aproape o jumătate de milion, și totuși, în ianuarie 2021, cu câteva săptămâni înainte de asta, eram la banca de alimente”.

Se spune că nu ar trebui să întrebi niciodată o femeie de vârsta ei, dar Louise a subliniat că o parte din succesul ei a venit din faptul că alte femei de vârstă mijlocie se pot identifica cu conținutul ei.

Ea a continuat: “Cred că mulți oameni presupun că, pentru a câștiga mult pe OnlyFans, trebuie să fii o tânără de 20 de ani, așa că mă simt destul de mândră de ceea ce am realizat. Din când în când primesc DM-uri de la femei și îmi trimit mesaje frumoase despre cum le-am inspirat. Cred că sparge puțin tiparul, așa că sunt destul de vocală în legătură cu vârsta pe care o am atunci când mă întreabă.”

 

citește și...