Un model OnlyFans spune că s-a confruntat cu un coșmar în timpul unui zbor după o operație estetică. “Mi-au explodat pleoapele”

27.10.2022, 20:31

Un influencer OnlyFans a împărtășit calvarul prin care a trecut în zborul de întoarcere în Marea Britanie din Turcia, după ce a suferit operații estetice: un lifting de fund și un lifting de gât. Povestea a început cu un clip amuzant, pe care ea l-a subtitrat astfel: “POV: tu ești stewardesa pe care tocmai am informat că mi-a explodat ceafa din cauza presiunii”.

Cei care o urmăresc au cerut contextul videoclipului și, deși Weronika râde acum de situația pe care a trăit-o în timpul zborului, ea spune că a simțit multă frică și durere. Tiktokerul a spus că a suferit o operație foarte cunoscută sub numele de cantoplastie, care constă în ridicarea colțului exterior al ochiului, adică acolo unde se întâlnesc pleoapa superioară și cea inferioară.

Operația este renumită pentru că lungește ochii și creează o privire de felină. Totul mergea bine, avea chiar și autorizația de zbor de la medic după ultima evaluare, însă specialistul a uitat să semneze permisul și a trebuit să fie semnat de un alt specialist la aeroport, care a avizat și el condițiile optime pentru călătorie, potrivit narcity.com.

“Am auzit o pocnitură”

Weronika a detaliat în mai multe clipuri de pe TikTok ce s-a întâmplat apoi: “Am un țesut neobișnuit de moale și mă umflu mai mult decât o persoană obișnuită, ceea ce a făcut ca unele dintre copci să se deschidă în avion într-o zonă mică”.

Urgența s-a petrecut când, în timpul zborului, a început să simtă dureri în spatele urechii stângi în timp ce dormea: “Mă durea totul atât de tare, încât m-am ridicat, m-am dus la baie și am auzit o pocnitură. Sunetul acela de crăpătură a fost deschiderea cusăturilor. Imediat după aceea am simțit un lichid cald (sânge) care îmi curgea pe gât și am luat niște prosoape și am început să mă șterg”, a adăugat el.

“Sincer, a fost dezgustător”

“Evident că era sânge, dar nu știu dacă cineva a făcut vreodată o liposucție, lichidul care iese din tine este ca și gălbui cu sânge și ca și bucățele mici”, a descris ea în video pentru urmăritorii ei care au fost curioși în legătură cu evenimentul.

Influencerul de la OnlyFans crede că totul a pornit de la faptul că suturile sparte s-au produs chiar într-un canal de scurgere care i-a fost plasat în spatele urechii, unde se acumulase deja sânge. Weronika nu a putut face altceva decât să încerce să oprească fluxul până la aterizarea avionului.

“Sincer, a fost dezgustător”, așa și-a descris ea calvarul, pentru care spune că niciunul dintre medicii care au examinat-o nu este responsabil. Ea a spus acest lucru după ce unii utilizatori i-au recomandat să îl dea în judecată pe specialistul care a operat-o.

După ce a coborât din avion și a fost examinată, medicul i-a cerut să nu mai manipuleze rana, dar a suferit totuși o infecție la nivelul rănilor, care este acum în curs de tratament.

După agitația pe care a stârnit-o printre utilizatorii TikTok cu povestea ei, unii au sugerat că nu ar trebui să se mai supună unor intervenții de acest tip, care ar putea să o pună în pericol: “Cu tot respectul, de ce atâtea operații? Ești frumoasă așa cum ești. Faceți ceea ce vă face să vă simțiți bine, dar nu aveți nevoie de ele”.

citește și...