O pisicuţă s-a întors la stăpânii săi la şase ani după ce a dispărut. Felina a fost găsită la doar 500 de metri de casă. ”Am bătut la toate uşile, am pus afişe cu ea pe toate străzile”

15.09.2022, 14:16

Aveți nevoie de o poveste cu final fericit? Noi am găsit-o. O pisicuţă s-a reunit cu stăpânii săi la şase ani după ce a dispărut. Felina dispăruse de acasă în septembrie 2016, atunci când reuşise să sară pe geam. ”Am bătut la toate uşile, am pus afişe cu ea pe toate străzile, timp de mai multe săptămâni. Dar în cele din urmă am acceptat că nu se mai întoarce. Am crezut că a murit!”

Când pisica Georgie a sărit pe fereastră în septembrie 2016, Pauline și Trevor Robinson au renunțat curând la speranța de a-și mai vedea vreodată iubitul animal de companie.

Pisicuţa avea opt ani atunci când a dispărut fără urmă. Stăpânii felinei, Pauline şi soţul ei, Trevor Robinson (81 de ani), au căutat animalul luni întregi, dar fără nici un rezultat. Cuplul a crezut că Georgie a murit sau că, în cel mai bun caz, a fost furată de cineva.

”Am crezut că a murit!”

„Am avut-o pe Georgie de când era pisoi. Am fost atât de supăraţi când a dispărut. Am bătut la toate uşile, am pus afişe cu ea pe toate străzile, timp de mai multe săptămâni. Dar în cele din urmă am acceptat că nu se mai întoarce. Am crezut că a murit!”, a povestit Pauline publicaţiei britanice Metro.

 

Pauline și Trevor Robinson își pierduseră speranța de a o mai vedea vreodată pe pisica Georgie și au pus chiar o placă în memoria ei, în casa lor din comitatul Durham. Pe aceasta era imprimat mesajul: „Georgie, iubita noastră pisică. Întotdeauna alături de noi, niciodată uitată!”.

 

Felina a fost găsită la doar 500 de metri de casă

Dar cuplul a fost uimit când a primit un telefon care îi anunța că Georgie a fost găsită la doar 500 de metri de casă.

Inspectorul RSPCA John Lawson a primit un apel de la rezidenţii îngrijoraţi care spuneau că au văzut o pisică fără stăpân pe drum. Georgie era subnutrită atunci când a fost găsită, era infestată cu purici şi avea o rană deschisă la gât, fiind dusă de urgenţă la veterinar de către salvatorii ei.

În urma controlului, cei de la RSPCA au aflat că Georgie era microcipată şi că proprietarii săi locuiau în apropiere.

Fosta pisică de casă, Georgie, a dispărut în septembrie 2016, după ce a sărit pe fereastra casei familiei Robinson. Acum s-a întors și se pregătește să se întâlnească cu pisicile mai tinere ale familiei, Charlie și Sabrina, împreună cu câinele Bree.

Georgie pare să fi supraviețuit cel puțin doi ani pe străzile din zonă, fiind hrănită de străini amabili cu conserve de ton.

“S-a așezat direct pe genunchiul meu ca și cum nu ar fi fost plecată. Cei de la RSPCA au fost foarte buni și asta arată că microciparea funcționează.”

Inspectorul Lawson a spus că atunci când a găsit-o pe Georgie era subponderală și avea purici, pe lângă rana deschisă. Acum se recuperează, deși rămâne sub tratament cu steroizi.

Inspectorul RSCPA a declarat: “În ciuda tuturor lucrurilor, era foarte prietenoasă când am găsit-o și era foarte fericită să își vadă stăpânii – nu s-a mișcat din genunchiul lui Pauline. Georgie fusese o pisică de casă care nu s-a aventurat niciodată afară, până când a ieșit pe fereastră. Este incredibil că trăia poate la doar trei străzi distanță de Pauline și Trevor.

 

citește și...