Ce animal de companie și se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut

27.02.2022, 12:32
Ce animal de companie și se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut
Ce animal de companie și se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut

Fiecărui nativ din zodac i se potrivește un anumit animal de companie, sunt de părere experții în previziuni astrologice. Unii preferă câinii, alții pisicile sau diverse alte viețuitoare, de la broască la tot felul de varietăți de pești. Iată, mai jos, care sunt animalele de companiei potrivite pentru fiecare semn astral în parte:

Nativilor din zodia Berbecului li se potrivește cel mai bne, ca animal de companiei, ciobănescul german, pentru că această rasă de câine este la fel de plină de energie ca și cei născuți sub semnul Berbecului. Pentru nativii din zodia Taurului este recomandat să își ia o broască țestoasă ca animal de companie. Aceasta nu are nevoie de prea mare timp de îngrijire, situație care este pe placul acestor nativi, cărora nu le place să fie nevoiți să se ocupe permanent de un animal de companie. Cei născuți sub semnul Gemenilor sunt foarte afectuoși, astfel că pentru ei pisica siameză este cel mai potrivit animal de companie, pentru că se atașează foarte repede de stăpânul lor și sunt blânde și afectuoase.

Nativilor din zodia Racului li se potrivesc câinii rasa bulldog francez. Aceste patrupede sunt foarte atașate de casă și de stăpân, exact așa cum le place acestor nativi. pentru nativii din zodia Leului chihuahua este animalul de companie ideal. Sunt drăgălași și atrag mereu atenția asupra lor, așa cum le place și stăpânilor lor să fie în centrul atenției oriunde își fac apariția. Pentru nativii din zodia Fecioarei cei mai potriviți sunt peștii chirurg, care le oferă starea de liniște sufletească de care au atâta nevoie.

Ce animal de companie și se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut. Cânii Labrador, perfecți pentru Săgetători

Despre nativii din zodia Balanței se spune că se remarcă ca fiind printre cei mai eleganți din întreg zoduiacul. Un animal potrivit pentru ei este un câine din rasa Yorkshire Terrier, care atrage atenția prin aspectul său extrem de plăcut. Celor născuți sub semnul Scorpionului li se potrivește cel mai bine iepurele ca animal de companie, care este foarte activ și foarte independent. Câinii labrador sunt perfecți pentru cei născuți sub semnul Săgetătorului. Sunt foarte energici, asemenea stăpânilor lor.

Nativilor din zodia Capricornului li se recomandă să își ia ca animal de companie o pisică persană. Pisicile persane sunt foarte independente și nu au nevoie permanentă de atenție, potrivindu-se foarte bine cu felul de a fi al acestor nativi. Pentru cei născuți sub semnul Vărsătorului dihorul este considerat ca fiind anmalul care se potrivește cel mai bine cu personalitatea lor. Acest animal este foarte jucăuș și foarte activ, asemenea nativilor din această zodie, potrivit elespectador.com. Pentru nativii din Pești, cei mai potriviți sunt peștii mandarin, o specie de pești de mici dimensiuni cu un colorit aparte, ceea ce face să fie foarte indrăgiți. Această specie de pește îi va ajuta pe nativii din zodia pești să-și mențină energia pozitivă.

 

citește și...