O pisică dispărută se întoarce acasă și sună la sonerie. “Nu știu cum ne-a găsit”

17.09.2022, 14:56

Pisica Lilly i-a pregătit o surpriză stăpânei sale atunci când s-a întors după o absență de câteva zile. Camerele de supraveghere ale unei familii din New York au înregistrat momentul în care pisica lor, care lipsea de patru zile, s-a întors acasă și a sunat la sonerie pentru a fi lăsată înăuntru.

Pisicile sunt animale incredibile. Am împărtășit câteva povești extraordinare cu pisici dispărute/regăsite, cum ar fi Georgie, care a fost găsit din întâmplare după şase ani, și Max, care a fost găsit de stăpâni după 80 de zile.

Totuși, nu am întâlnit niciodată o poveste ca aceasta – o pisică atât de politicoasă încât sună la ușă pentru a primi atenție.

“De data aceasta, am simțit ceva diferit”

După ce a dispărut pentru câteva zile, o felină isteață din New York s-a întors acasă și a sunat politicos la sonerie. Pisica în vârstă de 8 ani, pe nume Lilly, a dispărut din locuința din Long Island a stăpânei Stefanie Whitley, cu patru zile înainte, producând panică în întreaga gospodărie. Familia se mutase recent într-un cartier nou și a dorit să o țină pe Lilly în casă, oferindu-i timp să se adapteze la noul mediu, potrivit Daily Voice.

“Lilly vine întotdeauna acasă”, a declarat Whitley pentru Voice. “Este o pisică foarte inteligentă. Ea răspunde la numele ei. Dacă o strigi, ea vine. Niciodată nu am simțit că nu ar veni acasă. Dar de data aceasta, în mod special, am simțit ceva diferit”, informează upi.com.

“Nu credeam că Lilly se va întoarce acasă”

Felina inteligentă Lilly, care locuiește în Mastic Beach, Long Island NY, împreună cu stăpâna Stefanie Whitley, a fost dispărută timp de câteva zile înainte de a se întoarce surprinzător.

Lilly nu este străină de aventură – a fost abandonată când era pisoi într-un tomberon înainte de a fi salvată de un pompier și dusă la un medic veterinar.

Whitley a adoptat-o și a crescut-o până când a început să mănânce alimente, iar cele două au format o legătură de nezdruncinat.

La câteva săptămâni după ce s-a mutat într-o casă nouă în Mastic Beach, Lilly a ieșit ca de obicei – și nu s-a mai întors.

Este cel mai mare coșmar al oricărui proprietar de pisici. După ce pisicile din vechea ei casă au fost ucise, Whitley era îngrozită că nu va afla niciodată ce s-a întâmplat cu iubitul ei animal de companie.

“De data aceasta a fost diferit”, a spus ea. “Nu credeam că Lilly se va întoarce acasă”, a declarat ea pentru PIX11 News.

În cele din urmă, coșmarul s-a încheiat. Felina s-a întors pe 14 august. În jurul orei 22:00, familia Whitley se uita la televizor când ecranul s-a aprins cu un semnal de la soneria lor Ring.

“Ne-am uitat cu toții unul la altul – cine este la ușa noastră la ora asta din noapte?”, a spus Whitley. Câteva secunde mai târziu, întrebarea a primit un răspuns, când a apărut o imagine cu chipul lui Lilly.

Dispozitivul le arăta că există un vizitator.

În clipul, înregistrat de sonerie, Lilly poate fi văzută cum se urcă pe dispozitiv în timp ce miaună plângând.

“Cu toții am oftat, am râs, ne-am emoționat, am plâns”, a spus Whitley.

“A fost un moment grozav, pentru că era clar că știa ce face. Simt că, dacă nu ar fi fost camera Ring, nu am fi știut că Lilly era afară. Nu știu cum ne-a găsit, dar ea știe ce face”, a spus ea.

Whitley a speculat că animalul ei de companie ar fi putut avea probleme în explorarea noului ei “cartier” și a relatat că ea pare fericită să stea acasă deocamdată.

 

 

citește și...