O nouă emisiune la Antena 1. Liviu Vârciu este prezentator

29.07.2020, 14:10
O nouă emisiune la Antena 1. Liviu Vârciu este prezentator
O nouă emisiune la Antena 1. Liviu Vârciu este prezentator

Din luna august, postul de televiziune Antena 1 va difuza o nouă emisiune. Este vorba despre un show de dating care va fi prezentat de Liviu Vârciu.

„Rămân cu tine” este show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, care va avea premiera în data de 4 august, de la 20:30, la Antena 1. Din data de 10 august, emisiunea va putea fi urmărită în fiecare luni şi marţi, de la 20:30.

”Emisiunea asta s-a născut din motive serioase. Oamenii fac o grămadă de lucruri într-o zi obişnuită, încât nu mai au timp să se găsească. Şi aici intervenim noi, îi aducem împreună, îi ajutăm să se cunoască şi le dăm ocazia să spună “Rămân cu tine!””, a declarat Liviu Vârciu, potrivit a1.ro.

De-a lungul anilor, Liviu Vârciu a prezentat numeroase emisiuni de televiziune la Antena 1 și a fost concurent la multe altele. Alături de bunul său prieten, cântărețul Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu a concurat la sâhow-uri precum ”Te cunosc de undeva”, ”Asia Express” și ”Poftiți la nea Mărin”. De asemenea, Liviu Vârciu a jucat și în seriale de televiziune difuzate de postul Antena 1.

Ce se întâmplă în show-ul ”Rămân cu tine”

La emisiunea „Rămân cu tine”, 20 de femei, fiecare cu propriile așteptări și dorinţe, își caută bărbatul visurilor. Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare concurentă va avea posibilitatea sã aleagã cu cine şi-ar dori să rămână.

Potențialii parteneri care apar în fața concurentelor de la show-ul de dating vor trebui să le impresioneze nu doar din punct de vedere fizic, ci și prin atitudine, preocupări, fel de a fi și hobby-uri.

În ultimii 20 de ani, formatul ”Take me out” a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada, Indonesia, Coreea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

citește și...