Andrei Ștefănescu dă detalii despre starea sa de pe patul de spital. ”Sunt pe lista celor cu COVID, dar sunt asimptomatic și câtă vreme sunt așa, nu iau medicamente”

21.06.2020, 16:10
Andrei Ștefănescu dă detalii despre starea sa de pe patul de spital. ”Sunt pe lista celor cu COVID, dar sunt asimptomatic și câtă vreme sunt așa, nu iau medicamente”
Andrei Ștefănescu dă detalii despre starea sa de pe patul de spital. Sunt pe lista celor cu COVID, dar sunt asimptomatic și câtă vreme sunt așa, nu iau medicamente” Andrei Ștefănescu dă detalii despre starea sa de pe patul de spital. Sunt pe lista celor cu COVID, dar sunt asimptomatic și câtă vreme sunt așa, nu iau medicamente”

Cântărețul Andrei Ștefănescu a dat noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce a ajuns la spital, fiind depistat cu coronavirus.

Cunoscutul cântăreț și prezentator de televiziune Andrei Ștefănescu a ofeit noi detalii despre starea sa, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta se află în spital de cinci zile.

„Am fost testat o singură dată. Trebuie să iasă două teste negative, trebuie să stau cel putin 6-7 zile până la primul test. Am deja 5 zile în spital. După rezultatele testelor voi afla dacă pot pleca acasă. Până atunci nici nu se pune problema. Starea mea e una bună, sunt asimptomatic, nu am febră, mi se iau analizele ca să vadă dacă am sângele oxigenat”, a declarat Andrei Ștefănescu la postul de televiziune Antena Stars, citat de spynews.ro.

Artistul a explicat că nu urmează niciun fel de medicație, dat fiind că este asimptomatic.

„Sunt pe lista celor cu COVID, dar sunt asimptomatic și câtă vreme sunt așa, nu iau medicamente, nu iau tratament. Sunt cazuri foarte grave aici, chiar la mine pe etaj. Nu este o simplă răceală, deși starea se poate degrada foarte ușor”, a mai spus Andrei Ștefănescu.

Mai multe vedete de la Antena 1 infectate

La trustul Antena 1, zilele acestea, mai multe vedete au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus.  De altfel, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Este vorba de nume cunoscute din lumea showbiz-ului românesc: Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir.

Alina Pușcaș se află în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”. O parte dintre vedetele infectate cu COVID-19 se află internate la Institutul Matei Balș din Capitală.

citește și...