O mireasă și tatăl său au fost înjunghiați în fața nuntașilor. Atacatorul se certase cu soția la nuntă

19.09.2022, 13:12

Ceea ce trebuia să fie o seară memorabilă pentru un tânăr cuplu s-a transformat tragic sâmbătă seara, când mireasa și tatăl ei au fost înjunghiați în fața celor dragi adunați în Saint-Pie, Montérégie. Mai mulți invitați sunt deja audiați în acest caz, pentru a determina contextul exact în care au avut loc atacurile.

În plină sărbătoare, un bărbat de 27 de ani a rănit trei persoane cu un cuțit în jurul orei 22.00, într-o cameră de pe Petit rang Saint-François. Aceste trei persoane au fost grav rănite, dar nu există temeri pentru viața lor, a declarat sergentul Stéphane Tremblay, purtător de cuvânt al Sûreté du Québec.

Un bărbat de 27 de ani a înjunghiat trei persoane cu un cuţit, în jurul orei 22:00, când petrecerea era în toi. Toţi au fost răniţi grav, însă, din fericire au scăpat cu viaţă, a precizat Stéphane Tremblay, purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit tvanouvelles.ca

A înjunghiat mireasa după ce s-a certat cu soţia

Potrivit informațiilor obținute de agenția QMI, totul a pornit, după ce bărbatul a început să se certe cu soţia sa. La scurt timp, s-a dus şi a luat un cuţit. A revenit în sală şi a înjunghiat-o. Apoi i-a atacat pe mireasă și pe tatăl ei, înjunghindu-o pe tânără în spate și pe bărbat în piept.

Agresorul a fugit imediat după.

Atacatorul se ascundea în pădure

Bărbatul a fost în cele din urmă găsit și capturat în jurul orei 2 dimineața de către grupul tactic de intervenție “într-o zonă împădurită unde se ascundea”, a declarat sergentul Tremblay.

Bărbatul ar trebui să fie întâlnit de către anchetatori atunci când starea lui o permite pentru a încerca să-i înțeleagă motivele. Mai mulți martori vor trebui, de asemenea, să fie întâlniți pentru a elucida acest caz.

 

citește și...