Un bărbat și-a înjunghiat iubita după ce a mâncat o prăjitură cu cannabis: ”Criminalul o acuză că râdea de el”. Totul a fost înregistrat

18.11.2021, 15:17

Un bărbat a fost filmat cu un telefon mobil în timp ce și-a înjunghiat iubita, după ce a mâncat o prăjitură cu canabis.

Lauren Bloomer, 25 de ani, a fost înjunghiată de peste 30 de ori și a murit casa în care locuia cu iubitul ei din Tamworth, în noiembrie 2020, potrivit TheSun.

Notman, în vârstă de 27 de ani, neagă că a ucis-o pe  Laura în casă ei de pe Bingley Avenue, Tamworth, Staffordshire, dimineața devreme pe 20 noiembrie anul trecut. Mai mult, agresorul spune nu își aduce aminte de ce s-a întâmplat.

Crima a fost înregistrată

Procurorul de caz a spus că victima a început să înregistreze pe telefonul ei câteva scene pe care le-a comparat cu momente din filmul Scream, după ce a cerut sfaturi pe internet. Tânăra a început să râdă, moment în care s-a declanșat ura atacatorului care s-a năpustit asupra femeii, crezând că o face intenționat.
„La începutul înregistrării o veți auzi râzând, iar inculpatul o acuză că râde de el”.
Fata poate fi auzită pe înregistrare cum cere în mod disperat ajutorul mătuşii sale pe care o sunase de un al doilea telefon pe care îl avea la îndemână.

Agresorul a anunțat crima


„Sunetul a înregistrat țipetele lui Lauren și a strigătului ei de ajutor. La 10 minute și 49 de secunde în înregistrare, Lauren încetează să țipe. Apoi inculpatul este auzit strigând ,,Nu te voi mai vedea niciodată”, au spus procurorii.

Apoi, el a sunat la politie si i-a spus operatorului: „Mi-am ucis prietena”

Medici specialiști au constat că episodul psihotic ar fi fost o reacţie adversă a consumului de canabis, care s-a regăsit printre ingredientele prăjiturii pe care acesta o mâncase înainte.

citește și...