O tânără și-a înscenat propria nuntă pentru a-l face pe fostul iubit să se întoarcă la ea. Videoclipul a strâns 1,5 milioane de vizualizări pe TikTok

30.11.2021, 20:51

O femeie a redefinit conceptul de „căsătoria aranjată” după ce și-a falsificat propria nuntă – cu un fotograf profesionist și un mire fals – într-o încercare disperată de a-și determina fostul să-i trimită mesaje. Un videoclip care detaliază trucul femeii se mândrește în prezent cu 1,5 milioane de vizualizări pe TikTok.

Femeia, care poartă numele de utilizator @dieschaklin pe TikTok, a susținut că și-a organizat propria nuntă și chiar a angajat un fotograf pentru a surprinde „momentele speciale”, doar pentru a vedea dacă fostul ei o va contacta.

„Îmi amintesc de momentul în care mi-am falsificat propria nuntă și am avut o ședință foto profesionistă, astfel încât el să mă  contacteze”, a scris ea. Femeia părea să fi închiriat pe cineva să joace rolul „soțului” ei pentru „ziua cea mare”, potrivit The Sun.

Mirele pare să cânte la pian, făcându-i o serenadă

Aceasta și-a ales o rochie de mireasă, a angajat un fotograf, un hairstylist și un make-up artist și s-a prefăcut că e mireasă într-o ședință foto de excepție.

Tânăra a închiriat și o locație superbă la o herghelie de cai și a cumpărat un tort de nuntă langă care s-a fotografiat.

Ea a postat apoi pozele pe Instagram, în speranța că flacăra se va reaprinde.

Mirele i-a oferit chiar o serenată femeii la pian.

Dar, din păcate, planul ei elaborat nu a funcționat.

“Cel mai rău lucru este că el s-a uitat la story-ul meu, dar nu a zis nimic”, a povestit bruneta în videoclipul postat pe TikTok.

Reacțiile internautiilor

De când a fost postat, videoclipul a strâns peste 285.000 de aprecieri și mii de comentarii de la oameni care au fost atât impresionați, cât și derutați de ideea ei.

O persoană a spus: „De ce ar lua legătura în ziua nunții tale?!”

Un altul a scris: „Trebuie să fie real, imaginile par prea reale”.

Un al treilea a comentat: „Calul este un actor plătit?”.

Planul unei femei îndrăgostite din Germania a funcționat

Într-adevăr, aceasta nu este prima dată când cineva își organizează nunta pentru a induce invidia unui fost iubit. O femeie din Germania s-a răzbunat pe o fostă iubită în martie, după ce a organizat o ceremonie falsă pentru care și-a înrolat prietenii ca domnișoare de onoare. Apoi a postat pozele pe Instagram.

Și se pare că a funcționat: fostul i-a trimis mesaje „a doua zi și s-a speriat pentru că a crezut că îl înșel în timp ce eram împreună”, a spus ea.

citește și...