Ana Baniciu, primele declarații despre nunta cu partenerul ei de viață: ”Avem planuri”

09.12.2021, 14:17

Ana Baniciu este în culmea fericirii după ce partenerul ei de viață, Edy Kovacs a cerut-o de soție. Fiica solistului Mircea Baniciu a vorbit la Antena Stars despre planurile de viitor pe care le are cu iubitul său.

Ana Baniciu (28 de ani),  formează din toamna anului 2020 un cuplu cu Edy Kovacs. Recent, artista s-a logodit cu iubitul ei. Ana Baniciu a dezvăluit când va avea loc marele eveniment.

Solista a spus că planurile de nuntă vor fi amânate din cauza Covid-19, dorind ca fericitul eveniment să nu fie restricționat de regulile impuse de autorități.

Când va ajunge în fața altarului Ana Baniciu

„Nuntă vom face când se va termină pandemia. Avem planuri în schimb pe carieră, dar eu vreau că în anul 2022 să cânt foarte mult. Am făcut și piesele necesare”, a declarat Ana Baniciu, la Antena Stars.

Artista a fost cerută în căsătorie în Capri.

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, Edy, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic! (îmi tremură genunchii ca la Asia Express)”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Ana Baniciu, planuri de sărbători

Ana Banciu  si logodnicul ei vor petrece Crăciunul în familie, își vor vizita părinții, iar apoi vor pleca în Budapesta.

„Am cumpărat luminițe și tot feluri de lucruri de Crăciun. N-o să petrecem foarte mult timp de Crăciunul acesta, dar vreau să se simtă atmosfera. A venit Moșul, vine Moșul mereu. O să mergem la Oradea la părinții lui Edy, după o să mergem la Budapesta. O să mergem și la mama”, a mai spus Ana Baniciu.

 

 

citește și...