O mașină de 1 milion de dolari a fost înghițită de ape, în timpul uraganului din Florida

30.09.2022, 16:37

“Mașina a trecut prin garaj”, a scris proprietarul unui McLaren de peste 1 milion de dolari, în timp ce împărtășea o fotografie cu acesta sub câțiva metri de apă. “Are doar 500 de kilometri la bord”, a scris el în legenda primei fotografii a mașinii. Proprietarul o avea de o săptămână.

O mașină sport de lux – a cărei valoare este estimată la peste 1 milion de dolari – a fost scoasă din garajul proprietarului său și scufundată sub metri de apă, în timp ce uraganul Ian a trecut printr-un cartier din Florida.

Imagini cu un McLaren P1 galben, un vehicul de lux care poate atinge viteza maximă de 217 km/h și poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 2,2 secunde, a fost surprins în imaginile de pe Instagram de proprietarul său, Ernie, potrivit Yahoo News.

Mașină de 1 milion de dolari, înghițită de ape, în timpul uraganului din Florida

Ernie a împărtășit imagini cu vehiculul atrăgător, cumpărat de rezidentul din Florida în urmă cu doar o săptămână, ascuns sub un copac în fața casei sale din Naples.

“Mașina a trecut prin garaj”, a spus proprietarul mașinii sport într-o postare care arată pagubele provocate de furtuna de categoria 4 care a lovit miercuri coasta de sud-vest înainte de a fi retrogradată la furtună tropicală în timp ce se îndrepta spre nordul Carolinei de Sud joi.

Proprietarul o avea de o săptămână

Pe un alt cont de Instagram, numit Rich Kids of London, aceștia au distribuit imagini video de pe strada lui Ernie, care au supravegheat toate pagubele din cartierul său.

„Hipermașina este deținută de @lambo9286 și a fost parcată în garaj înainte ca inundațiile să o scoată afară”, se precizează în postare.

“Are doar 500 de kilometri la bord”, a scris el în legenda primei fotografii a mașinii partajate pe rețeaua sa, într-o fotografie mult mai însorită a aleii din fața casei sale din Florida.

Proprietarul mașinii de lux a împărtășit o fotografie a McLaren-ului său cu două pungi mici de alimente în interior.

Furtuna, considerată a fi una dintre cele mai puternice sisteme înregistrate în SUA, a provocat până acum moartea a cel puțin cinci persoane în Fort Myers.

Între timp, Paza de Coastă a lucrat în mod constant la operațiunile de căutare și salvare, transportând pe calea aerului locuitorii blocați de pe acoperișurile lor încă de la ivirea zorilor, joi.

citește și...