O mamă vegană și-a înfometat fiul de 18 luni . “A fost înfometat până a murit de foame”

01.09.2022, 13:09

O mamă vegană al cărei fiu a murit de foame după o dietă strictă a fost condamnată la închisoare pe viață. Mama vegană din Florida, condamnată pentru crimă în cazul morții prin înfometare a fiului său de 18 luni, după ce l-a hrănit doar cu fructe și legume crude, a fost condamnată la închisoare pe viață.

Sheila O’Leary, în vârstă de 38 de ani, și-a aflat soarta luni, după ce audierea pentru pronunțarea sentinței a fost amânată de patru ori în urma condamnării sale la sfârșitul lunii iunie pentru crimă de gradul întâi în cazul morții fiului ei, Ezra O’Leary, în 2019.

Femeia din Cape Coral a primit, de asemenea, două sentințe de 30 de ani pentru abuz agravat asupra unui copil și omor calificat al unui copil, precum și o pedeapsă suplimentară de cinci ani pentru abuz și neglijare a copilului, care urmează să fie executate concomitent, a relatat independent.co.uk.

Micuțul  nu mâncase de o săptămână înainte de a muri

Sheila O’Leary a fost găsită vinovată de crimă de gradul întâi în urma morții fiului ei în vârstă de 18 luni.

Soțul ei, Ryan Patrick O’Leary, rămâne în închisoare în așteptarea procesului pentru aceleași acuzații. Anchetatorii au declarat că cei doi soți le-au spus că familia a mâncat doar fructe și legume crude, deși copilul mic a fost hrănit și cu lapte matern. Băiețelul de 18 luni cântărea 8 kilograme și era de mărimea unui bebeluș de 7 luni când a murit în septembrie 2019, potrivit unui raport al poliției.

“A fost înfometat până a murit de foame”

O autopsie a constatat că micuțul Ezra a murit din cauza complicațiilor cauzate de malnutriție.

 

“Acest copil nu a mâncat. A fost înfometat până a murit de foame timp de 18 luni”, a declarat Francine Donnorummo, șefa unității pentru victime speciale de la Biroul Procurorului de Stat din Lee County, în timpul procesului lui Sheila O’Leary.

 

Tatăl copilului, acuzat de agresiune sexuală

Cuplul Cape Coral mai avea alți doi copii, de 3 și 5 ani, care erau, de asemenea, subnutriți, au declarat anchetatorii. Un al patrulea copil fusese returnat tatălui său biologic în timpul unui caz anterior de malnutriție în Virginia, arată documentele instanței.

 

La începutul lunii august, împotriva tatălui au fost depuse acuzații suplimentare de agresiune sexuală asupra unei victime mai mici de 12 ani și de comportament lasciv și obscen asupra unei victime mai mici de 12 ani.

 

 

 

citește și...