Imagini revoltătoare în Costinești! Copii înfometați, obligați să cerșeașcă prin stațiune

20.08.2019, 12:13
Imagini revoltătoare în Costinești! Copii înfometați, obligați să cerșeașcă prin stațiune
Copiii au între 6 și 12 ani

Mai multe imagini îngrozitoare surprinse pe litoralul românesc au ajuns în spațiul public și au revoltat deja foarte multe persoane. În filmul cu pricina, apar mai mulți copii într-o stare precară, care sunt forțați să cerșească până la extenuare.

Potrivit Digi 24, copiii au fost văzuți în mai multe zone din Costinești, la gară și în apropiere de un hotel. Atunci când au fost întrebați ce caută acolo, au spus că o soră va veni să îi ia. Micuții, cu vârste între 6 și 12 ani, dorm pe trotuare, pe niște cartoane, și, din câte se pare, merg într-un loc anume să predea banii primiți. 

Polițiștii nu i-au mai găsit când au descins în stațiune

Aseară, oamenii legii și cei de la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța au mers în Costinești pentru a-i căuta pe copii și pe cei care i-au pus să cerșească. Din păcate, nu i-au găsit, însă au extins cercetările și în alre stațiuni de pe litoral. 

„A fost un caz în Mamaia”

„Până la aceste fotografii, în legătură cu prezenţa copiilor în Costineţti nu am fost sesizaţi, iar poliţia de acolo a identificat câteva persoane zilele trecute, ne-au dat toate informaţiile şi vom începe anchete împreună cu autorităţile locale şi poliţia la domiciliul persoanelor identificate”, a afirmat Oana Manoilă, purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanța.

„Sunt cazuri izolate, nu în Costinești, în alte stațiuni, cu privire la copii care cerșesc. A fost un caz în Mamaia”, a declarat Cristina Vasile, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

 

Foto: Digi 24

citește și...