O fotbalistă a fost dată afară de la club din cauza unui scandal cu droguri. Acum face furori pe OnlyFans

24.07.2022, 18:28

Clubul britanic Charlton Athletic Women a renunțat la ea după publicarea unor imagini compromițătoare, dar ea s-a reinventat: “Există lumină la capătul tunelului”.

Povestea lui Madelene Wright (23 de ani) este cea a unei femei a cărei greșeală de tinerețe a costat-o cariera de fotbalist, dar care a reușit totuși să se transforme într-o celebritate pe rețelele de socializare. În 2019, când juca pentru Charlton Athletic Women, au apărut videoclipuri pe Snapchat cu ea petrecând, pe care clubul ei le-a considerat nepotrivite.

Ca urmare a întregii agitații, echipa ei a lansat o anchetă care s-a încheiat cu concedierea jucătorului promițător.

“Mă simțeam vinovată, rușinată și dezamăgită de mine însămi”

 

“Când s-a întâmplat totul, mi-am dat seama și câți oameni am dezamăgit. Am fost antrenor la o academie pentru fete tinere, care mă admirau și îmi cereau mereu sfaturi. Mă simțeam vinovată, rușinată și dezamăgită de mine însămi pentru că mă arătam în acest fel. Când joci într-o echipă de fotbal, ei devin familia ta, așa că a fost dificil să te îndepărtezi de asta”, adaugă fostul fotbalist, care a trebuit să se confrunte cu realitatea dură a unui viitor incert.

Wright a ajuns să creadă că totul s-a terminat pentru ea.

“Există lumină la capătul tunelului”

“Când s-a întâmplat scandalul meu, am crezut că asta a fost tot și nu știam cum voi trece peste el. Dar întotdeauna există o nouă zi și un nou început. Toată lumea are un trecut, nu-l poți schimba. Atâta timp cât înveți din greșelile tale, dacă faci pașii corecți, există lumină la capătul tunelului”, spune ea.

Iar acea lumină de la capătul tunelului se pare că a fost social media și mai ales OnlyFans: scandalul a lansat-o spre celebritate și o carieră de influencer. Pe Instagram, ea are peste 340.000 de urmăritori,iar brandurile o iau cu asalt. Și dacă asta nu era de ajuns, anul trecut, Madelene a decis să se înscrie pe OnlyFans, un site care permite creatorilor de conținut să monetizeze imaginile și videoclipurile urmăritorilor abonați, unde a câștigat aproape 600.000 de euro.

“Cu ceea ce s-a întâmplat, mi s-au deschis uși în alte industrii. Dar am primit mult hate pe rețelele de socializare de la oameni care îmi spuneau că ar trebui să-mi fie rușine de ceea ce am făcut și că nu voi mai fi niciodată fotbalist. Nu a fost frumos”, spune el.

În timp ce Instagram i-a oferit Madelenei o platformă pentru a-și pune în valoare personalitatea, OnlyFans i-a oferit londonezei posibilitatea de a-și monetiza popularitatea, iar pe platformă oferă conținut cu fotografii și videoclipuri în bikini, tricouri de fotbal și lenjerie intimă. Deși a fost reticentă să se înscrie din cauza faimei platformei, care este strâns asociată cu conținutul erotic și pornografic.

“Principalul meu motiv pentru care nu am făcut-o a fost reputația pe care o avea. Nu am vrut să fiu asociat cu astfel de lucruri. Dar atunci când cântărești argumentele pro și contra, și după ce am făcut-o timp de un an întreg, știu că am luat decizia corectă. A fost și încă este o preocupare pentru mine, pentru că nu vreau ca oamenii să aibă o astfel de percepție despre mine”, explică el.

Deși recunoaște că acest lucru i-a schimbat viața, Wright speră să se concentreze pe alte afaceri în viitor. “În primul an am făcut aproximativ jumătate de milion de lire sterline. Nu pot să mint, mi-a schimbat complet viața. Am reușit să am propria mea casă, am putut călători în lume și m-am bucurat de o mulțime de lux. Dar vreau să-mi înființez propria afacere și să devin antreprenor, să scap de stereotip și să fiu văzută ca o femeie de afaceri”, spune ea.

“Principalul lucru pentru mine este să intru în domeniul imobiliar, ceva ce mi-am dorit mereu să fac încă de când eram fotbalist. Vreau să construiesc un imperiu. Și vreau ca toată lumea să înțeleagă că se poate începe din nou”, conchide ea.

 

 

 

 

 

 

citește și...