“Abia îmi permiteam să mănânc și împrumutam bani de la familie”. Povestea tinerei care a renunțat la locul de muncă și s-a alăturat platformei OnlyFans

09.08.2022, 13:47

Fosta lucrătoare la Tesco, Tiffany Diaz, câștiga doar 450 de lire sterline pe lună înainte de a renunța la locul de muncă și de a se alătura OnlyFans în schimb – acum și-a cumpărat prima ei casă “Abia dacă câștigam 450 de lire sterline pe lună. Abia îmi permiteam să mănânc și împrumutam bani de la familie”

Mulți britanici se luptă în prezent cu criza costului vieții și abia supraviețuia de la o lună la alta. Iar una dintre aceste persoane a fost Tiffany Diaz, care încasa doar 450 de lire sterline lucrând la Tesco.

Tânăra din Manchester trebuia să împrumute adesea bani de la familia ei doar pentru a-și permite să mănânce.

Femeia câștiga 450 de lire sterline pe lună

Dar într-o zi a hotărât că e de ajuns și a renunțat la slujbă pentru a vinde în schimb fotografii picante pe OnlyFans.

Tânăra de 24 de ani câștigă acum sume de bani care îi schimbă viața și și-a cumpărat chiar și prima casă.

“Abia îmi permiteam să mănânc și împrumutam bani de la familie”

Într-un interviu în exclusivitate pentru Daily Star, ea a declarat: “Lucram la Tesco cu contract și în unele luni abia dacă câștigam 450 de lire sterline. Ajunsesem la etapa în care mă săturasem de asta și voiam mai mult de la viață. Locuiam într-un apartament, iar în unele luni abia îmi permiteam să mănânc și împrumutam bani de la familie”.

Și, deși era disperată să plece, faptul de a face acest lucru pentru a se dezbrăca online o îngrijora.

Ea a explicat: “Întotdeauna am fost interesată de industria sexului, dar m-am gândit mult timp la asta, dar a fost o decizie foarte grea. M-am gândit la asta la 19 ani, dar eram speriată de ceea ce ar putea gândi oamenii.”

Dar, din fericire pentru Tiffany, să-i spună familiei sale nu a fost atât de descurajant pe cât se temea.

Ea a spus: “Nu am vrut ca mama mea să fie dezamăgită și nu eram sigură care ar fi fost perspectiva ei asupra acestui lucru. I-am spus într-o zi că am renunțat la job și că asta fac. M-a sprijinit foarte mult, ceea ce m-a șocat. Nu mă așteptam să mă susțină atât de mult, dar așa a fost.”

Și referindu-se la cât de diferită este viața ei de acum în comparație cu zilele în care făcea cumpărături, ea a spus: “Tot ceea ce am în proprietate plătesc din plin și viața pe care o duc acum ar fi fost imposibilă la Tesco. Dacă aș fi lucrat în continuare la Tesco cu un contract cu zero ore, în condițiile actualei crize a costului vieții, nu știu ce m-aș fi făcut. Ar fi foarte greu.”

citește și...