O mamă a rămas uimită când a văzut că a dat naștere unui bebeluș gigant. ”Două persoane l-au extras”. Cât a cântărit băiețelul

04.07.2022, 19:46

Amy Smit, în vârstă de 27 de ani, din Cheddington, Buckinghamshire, a adus pe lume un băiețel nu foarte mic, pe nume Zagrys, prin cezariană, pe 25 martie – și era atât de mare încât doi medici au fost nevoiți să îl scoată. La două luni de la naștere, Zagrys cântărește deja 6,7 kilograme.

Când femeia în vârstă de 27 de ani din Cheddington, Buckinghamshire, și-a programat cezariana pentru 25 martie, era deja conștientă că băiatul ei musculos va fi mai mare.

Potrivit The Sun, mama, din Cheddington, Buckinghamshire, știa deja că va fi un băiat mare după ce a fost programată pentru cezariană. Dar mama în vârstă de 28 de ani și partenerul ei, Zac, habar nu aveau că fiul lor va avea o greutate de aproape 5,7 kilograme, aproape de două ori mai mult decât în mod normal.

Bebelușul cântărea aproape 5,7 kilograme

Dar niciodată ea și partenerul ei Zac, 28 de ani, nu s-au gândit că băiețelul lor va fi atât de greu.

”Am știut că vom avea un bebeluș înalt, pentru că ecografiile arătau acest lucru. În plus, și eu și Zac avem peste 180 cm înalțime.”, a spus femeia, adăugând: ”Dar nu ne-am gândit niciodată că va fi atât de mare!”

Părinții au cumpărat haine pentru bebeluși de șase-nouă luni

Bebelușul Zagrys a depășit chiar și așteptările medicilor, deoarece a avut nevoie de două persoane pentru a-l scoate.

Mama a adăugat: “Erau toate aceste doamne în jurul meu și am auzit-o pe una dintre ele spunând: “Am nevoie de ajutor, este enorm”.”

Ea a continuat: “Nici măcar nu încăpea pe cântar când s-au dus să-l cântărească, era prea lung și prea lat. A trebuit să facă o scândură improvizată pentru a-l pune în balanță!”

O mamă a rămas uimită după ce a văzut că a dat naștere unui bebeluș gigant

Înainte de naștere, Amy și Zac au cumpărat haine pentru un copil de trei luni, dar Zagrys era prea mare pentru acestea.

“A trebuit să-l trimit pe Zac să cumpere haine de șase-nouă luni pentru el”, a recunoscut Amy.

Zac și Amy mai au un copil, o fetiță pe nume Lola, care s-a născut în 2018. Aceasta a cântărit puțin peste patru kilograme.

La două luni de la naștere, Zagrys cântărește deja 6,7 kilograme, iar sora lui este înnebunită după el.

În ciuda greutății sale, recordul din Anglia este deținut de George Joseph King, care s-a născut în februarie 2013 și care a cântărit aproape șapte kilograme la naștere.

 

citește și...