O femeie din SUA a ţinut un bebeluş într-un frigider închiriat, timp de 27 de ani

15.12.2021, 15:48
O femeie din SUA a ţinut un bebeluş într-un frigider închiriat, timp de 27 de ani

O femeie din Tennessee a fost acuzată vineri, 10 decembrie, de abuz asupra unui cadavru, după ce s-a descoperit că o unitate de depozitare pe care o deținea conține rămășițele unui copil mort pe care se presupune că l-a născut în urmă cu aproximativ trei decenii.

Melissa Sims McCann, o femeie de 62 de ani din Tullahoma, a fost arestată după ce o licitație a unei unități de depozitare pe care o închiriază din 1994 a scos la iveală cadavrul putrezit al unui nou-născut, a informat Tullahoma News.

Pe 13 noiembrie, Departamentul de Poliție Tullahoma a primit un apel de la Watts-N-Storage pe Old Estill Springs Road din Tullahoma, raportând descoperirea înfiorătoare a rămășițelor neidentificate în interiorul unei unități de depozitare care fusese recent licitate.

Femeia a ţinut într-un frigider închiriat un bebeluş

Rămășițele au fost trimise la cabinetul medicului legist și ulterior s-a stabilit că sunt cele ale unui nou-născut. Anchetatorii au stabilit că McCann a închiriat unitatea cu scopul exclusiv de a păstra rămășițele bebelușului ei nou-născut la termen, pe care l-a adus acasă cu câteva zile înainte de a închiria unitatea în martie 1994.

„După inspectarea rămășițelor, nu a fost clar dacă erau umane”, a declarat procurorul districtual Craig Northcott într-o declarație către public cu privire la caz. „După ce au trimis rămășițele la cabinetul legist, au stabilit că acestea erau ale unui nou-născut uman.”

Nu se cunoaște motivul pentru care femeia ar fi ascuns nașterea

McCann, care ar fi dat naștere copilului cu câteva zile înainte de a-i depozita în unitatea de depozitare, a fost acuzată de două acuzații de abuz asupra unui cadavru, iar trimiterea ei în judecată pentru caz urmează să aibă loc pe 17 decembrie.

Marele Juriu al comitatului Coffee a acuzat-o de abuz asupra unui cadavru. Procurorul districtual al comitatului Coffee, Craig Northcott, a declarat într-un comunicat de presă că McCann s-ar putea confrunta cu acuzații suplimentare pe măsură ce ancheta continuă.

Anchetatorii sunt în prezent nedumeriți de motivația care a determinat-o pe McCann să ascundă  cadavrul bebelușului în unitatea de depozitare. În prezent, ei investighează în mod activ problema și vor solicita acuzații suplimentare împotriva lui McCann dacă vor găsi mai multe crime ascunse.

 

citește și...